takze mam jeden problem ...packy na hydroch sa mi uz zacali dost stlacat..myslim to ze ked ju stlacam jednym prstom tak sa mi neda dobre brzdit lebo ostatne prsty mi zavadzajuu....predtym mi brzdili dobre ale teraz sa mi to začalo robiiť....ja len ze ako sa to da na hydroch nastavit aby brzdili uz ked stlacim packu troska...bude tam treba doliat kvapalinu??alebo dotlakovat brzdy?????
Ale pokiaľ ti to do teraz nepískalo.. tak by to malo pomôcť. Pozri si aj platničky. Najlepšie bude ak ich vyberieš troška zbrúsiš šmirglom a kotúč umyješ povedzme jarovou vodou a vyutieraš poriadne. Ono zaolejovane to už bude vždy ale takto budeš mať aspoň menej roboty pri bŕzdení
___
PS: máš shimano nie? to sa mi zdá že nepíska v základnej konfigurácii s nijakým kotúčom
piska mi to menej..spustil som sa dole strmym kopcom slapal som ak blby..potom som chytil kotuc a opalil som sa..doteraz mi to nepiskalo asi to bolo tym...
Caute .. Nechcem zakladat novu temu, tak to supnem sem - riesi sa tu kadeco
Cez bazar som kupil hydry Hayes Stroker Ryde ( zdravim Zanelliho ) a potrebujem skratit prednu hadicu. Problem je vtom, ze nemam original zakoncenie. Otazka znie, ci su tieto brzdy kompatibilne s univerzalnou sadou Alligator, a ci sa to da pouzit. Vopred dakujem za odpovede.
to suooess: Kamarát ma v kuse otravuje aby som dal dole s kotúča tie oranžové nálepky že pozor nechytať, kotúč je horúci. A pre toto ich dole necem dať
cafte mam problem so zadnou hydro.. brzdou...tekro auriga comp...jedna platnicka je ako keby zaseknuta o kotuc,...druha je v pohode...a teda mi to brzdi koleso...co s tym??....dik za radu bike mam len mesiac..
a este mam jednu otazku k tej hydre..idem po zadnom alebo dole takym 40stupnovym kopcom a kvapalina sa mi asi preleje a brzdi mi to az vtedy ked ju riadne stlacim...ked idem po rovine tak mi
ide normalne...cim to moze byt?
To máš čudných kamarátov, keď robia defekt... Ja ho zvyknem skôr opravovať. Brzdy budú zavzdušnené, keď ti prepružuje páčka. Otáčať hore kopytami bike nie je veľmi dobré, najmä ak aj brzdy stláčaš.
Hm k tomu otáčanie. Ak sa aj brzda stlačí keď je bike na chrbte (viem žiadny nemá ) tak brzda sa správa ináč ako pred tým, ale stáčí ho otočiť a postláčať, ja také veci robím večer a ráno je brzda už v poho . A keď nie tak po obede ako dôjdem zo školy, takže tým otáčaním to podla mňa nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
___
PS: máš shimano nie? to sa mi zdá že nepíska v základnej konfigurácii s nijakým kotúčom
Cez bazar som kupil hydry Hayes Stroker Ryde ( zdravim Zanelliho
ide normalne...cim to moze byt?