Minule rozmyslal, ze ci mi nejaka ta klasicka helma pri pade pomoze... Zaroven ma napadlo, ze integrala ochrani ovela lepsie, no hladam nieco, co by bolo nejak fajnovo odvetrane a nie take tazke ako DH/FR prilba. Nasiel som nieco taketo: http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/Met_P ... 360033697/
Lenze ta cena s dostupnost Nejake navrhy?
z tej parachute sa da myslim cely ten dolny chranic odopnut a mas "klasicku" helmu.. ale bude tazka, takze nejake 4-6 hodin s tym nahlave neviem.. a neviem ci ti to je pri xc treba, sice viac ochrani ale pri XC nerobis take zveriny ako pri DH a jazdis aj jemnejsi teren (aj ked na greenbiku by sa tomu nestastnikovi asi hodila).. vacsinou staci klasika, preto ju aj vsetci nosia a vyrobcovia vyrabaju.. keby bol viac potrebny chranic brady atd tak by to robilo viac vyrobcov si myslim..
ja ju nosim aj na take vyjazdy, len musim dobre poznat trasu, tak do kopca ju mam na chrbte..a ked pride dlhsi zjazd pre ktory sa oplati ju dat na hlavu tak dam..a ficim, ale na maratonoch to je asi blbost
Po Senci jazdi jeden mlady chalan s integralov. Bike ma asi taky za 5,-kčs (korun československych) a vyzera natom biku ako dilino .....keby to bolo v lese tak nic nepoviem, ale v meste!!!! ! fuuuj.
Po Senci jazdi jeden mlady chalan s integralov. Bike ma asi taky za 5,-kčs (korun československych) a vyzera natom biku ako dilino .....keby to bolo v lese tak nic nepoviem, ale v meste!!!! ! fuuuj.
Naco by som ju mal nosit pripnutu na ruksaku,ze ked skocim tak mi buchne do hlavy,lebo poskoci Ja po hlavnej nechodim kvoli prilbe,idem napriklad do Myslavy na KVP smerom na Girbes a potom spat do MYslavy a naspat cez mesto domov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čisty winprog na hlavnej
aby si nevyzeral ako chlapec zo senca