Nemate niekto tip na lacny cyklocomp s jednoduchou obsluhou? Vnucka zacina byt zamilovana do biku, tak by som jej chcel kupit. Start-stop automaticky a inak hodinky, kilometre cas a hotovo. Hlavne ta jednoducha obsluha pre decko z druhej triedy. Dakujem.
Pista je toho na trhu vela, ale najvhodnejsi bude akykolvek typ, ktory sa ovlada iba jednym tlacitkom. Pouzivam Longus 3 na MTB cestaku a neznicil ho ani 11 rocny syn.
Aj ja som mal tohto longusa...ale ma necitatlny displej...Sice, vnucka asi nepojde takymi zavratnymi rychlostami, aby jej to nejak vadilo...
Ak by si chcel a nevadilo by ti to, jej, tak by som ti ten moj poslal za postovne...je trosku osuchany a bez navodu ale ten by sa nasiel na nete...
Longus Beta3 je super jednoduchý, neviem prečo by mal mať nečitateľný displej, ja taký problém nemám.
Striebornú verziu som používal 4 roky a pre veľký úspech som si pred dvoma rokmi kúpil čiernu verziu ktorú používam doteraz.
roky som pouzival SIGMA SPORT Base line 300 (rok vyroby 1999), zial uz je nezohnatelny, bol dokonaly v tom, ze nemal ziadne ovladanie, ziadne knofliky, spustal sa automaticky, po 6 hodinach nicnerobenia sa vypol a vynuloval, mal zakladne funkcie rychlost, denne a celkove km... bol neznicitelny, spotreba baterky nulova, fungoval od -20 do +50 stupnov...
pri modernych compoch ma dost hneva, ked ho zabudnem, zapnut, alebo vymazat predosly udaj, prepinaju kopu blbosti, ktore ma vobec nezaujimaju... ale doba je uz taka, vsetko bude len zlozitejsie...
Ten prvy je super jednoduchy skoro ako Dudov vysnivany - ma aktualnu rychlost, dennu vzdialenost, denny cas jazdy a celkovu vzdialenost. Ovladanie jednym tlacidlom, je sikovny, pekny a malicky (vhodny aj pre gramarov).
Ten druhy tiez nie je zly a z tych pouzitelnych funkciii ma navyse hodiny a priemernu a maximalnu rychlost, ale ovladanie je trosku komplikovanejsie. Ale tiez dobra kupa.
Bral by som tiez ten Longus tri. Mam ho od svojich 12 rokov a uz toho zazil az az ..Par padov a podobne. S tym dispelom neviem ci je problem ze je necitatelny, ja som to nezbadal, iba ked svieti priamo slnko na neho tak nevidno.. Cena by mala byt asik 10-12 eur
Tiež môžem odporučiť longus 3.Máme ho doma všetci a spokojnosť.Mimochodom pre Longus ho vyrába značka Echowel ,ktorá je v tacho doma .Sú to spoľahlivé tacho, brácho ich predáva a nemal na ne žiadnu reklamáciu.A ozaj jeden Echowel z 97-ho jazdím doteraz .
Presne o tom to je! Mal som vzdy SIGMU a raz som si kupil ECHOWEL a ked nan zasvietilo slnko, nic som na displeji nevidel. U Sigmy moze svietit kolko chce, vzdy je displej pekne citatelny. SIGMA je SIGMA
Ak chces nieco lacne ....tak tu: http://www.individual-bike.sk/detail/66394/sigma-500/cat/1942 jednoduchym, spolahlivy, dobre citatelny tachac, ktory som mal 3 roky. Potom ho zdedila manzelka. Rozdiel medzi displejmi SIGMY a ECHOWELu je tak velky, ako niekedy medzi Samsungom a Sony Erikom (mob. telefony)
No trosku som sa zle vyjadril...S tou citatelnoustou som to myslel v takom zmysle, ze ten displej je na moj vkus strasne velmi moc maly xD Jazdil som ho do vtedy, pokial mi to velmi nezacalo vadit...potom som sa na to vykaslal a jazdim bez tachacu...
Funkcjne je to velmi dobry tachac za velmi dobru cenu...
teeda , ja ich mam tiez dva kusy myslim tie longusace a vyzera ze sa drzia svojho mena , idu dlllllhooooo dlllhooooo az kym neskape bateria ale to az tak po troch rokoch
k Longusom sa nemozem vyjadrit....nemal som nic od Longusu. Osobne by som este chcel vyskusat Cyklomaster.....ale pridu mi velmi velke....to ako by som vozil televizor ale inac idu na ne len same chvaly.
Som netušil koľko spokojných používateľov Longusu Beta 3 je tu
Ja v ňom mám stále baterky originál od kúpy, tj pred dvoma rokmi (a aj na ňom jazdím či je leto, či zima), čiže výdrž je obstojná.
Dakujem za tipy. Usetrili ste mi metrak casu hrabania po nete a vlastna skusenost je vlastna skusenost. Dakujem aj za ponuku podarovat, ale vnucky su zeny od narodenia. Ti co nevedia co mam na mysli to casom tiez spoznaju. Niektore myslienkove pochody maju baby geneticky zakodovane. V tomto pripade, ze dar musi byt novucicky original zabaleny - staci ten pruser, ze to nebude ruzove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=23_93&products_id=3958
Ak by si chcel a nevadilo by ti to, jej, tak by som ti ten moj poslal za postovne...je trosku osuchany a bez navodu ale ten by sa nasiel na nete...
Striebornú verziu som používal 4 roky a pre veľký úspech som si pred dvoma rokmi kúpil čiernu verziu
pri modernych compoch ma dost hneva, ked ho zabudnem, zapnut, alebo vymazat predosly udaj, prepinaju kopu blbosti, ktore ma vobec nezaujimaju... ale doba je uz taka, vsetko bude len zlozitejsie...
Ten prvy je super jednoduchy skoro ako Dudov vysnivany - ma aktualnu rychlost, dennu vzdialenost, denny cas jazdy a celkovu vzdialenost. Ovladanie jednym tlacidlom, je sikovny, pekny a malicky (vhodny aj pre gramarov).
Ten druhy tiez nie je zly a z tych pouzitelnych funkciii ma navyse hodiny a priemernu a maximalnu rychlost, ale ovladanie je trosku komplikovanejsie. Ale tiez dobra kupa.
Presne o tom to je! Mal som vzdy SIGMU a raz som si kupil ECHOWEL a ked nan zasvietilo slnko, nic som na displeji nevidel. U Sigmy moze svietit kolko chce, vzdy je displej pekne citatelny. SIGMA je SIGMA
Ak chces nieco lacne ....tak tu: http://www.individual-bike.sk/detail/66394/sigma-500/cat/1942 jednoduchym, spolahlivy, dobre citatelny tachac, ktory som mal 3 roky. Potom ho zdedila manzelka. Rozdiel medzi displejmi SIGMY a ECHOWELu je tak velky, ako niekedy medzi Samsungom a Sony Erikom (mob. telefony)
Funkcjne je to velmi dobry tachac za velmi dobru cenu...
Ja v ňom mám stále baterky originál od kúpy, tj pred dvoma rokmi (a aj na ňom jazdím či je leto, či zima), čiže výdrž je obstojná.
http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=694&id_tovar=6747&uroven=4&zaradenie=694&ukaz=detail&hlzaradenie=1
vymaľované