Ahojte , meral som odstup tej retaze a nameral som 132,9 a vypada aj dost znicena , takisto aj zadne 9 kolecko, Na tom 9 kolecku tie jarky tvaru U su akoby trochu viac natiahnute ... asi vymenit co..? co doporucujete
dik
Chalani mam tento bike tu je stranka prosim pozrite sa nato. http://www.author.sk/verbal/archiv-2006 ... obraz=cele .
Meral som to posuvnym meradlo...viem snim merat velmi dobre , som strojovy mechanik , mam to v ruke uz asi 5 rokou... Takze viem naisto povedat ze to ma 132,9, lebo som meral retaz na brachovom bajku )stal ho pred 2 rokmi 9 tisic ... Author Solution) a jemu som nameral 132,5 to by sa este asi dalo... Obavam sa toho ze by som musel vymenit aj kazetu 9 kolecko. Dik za odpoved
Veď vymeníš reťaz (tú už musíš) a uvidíš či si sadne alebo bude "strielať" na kazete.
A hentaké obrázky nám sem hádzať nemusíš, to tvojmu problému nepomôže.
Ahojte , meral som odstup tej retaze a nameral som 132,9 a vypada aj dost znicena , takisto aj zadne 9 kolecko, Na tom 9 kolecku tie jarky tvaru U su akoby trochu viac natiahnute ... asi vymenit co..? co doporucujete
dik
Vo vedľajšiej téme "Ráfik ...." píšeš,že si bike kúpil nedávno a nič si dokopy na ňom neodjazdil.Ak si kupil fungláč,tak tieto problémy by si vôbec nemal mať .....radšej tú reťaz ešte raz premeraj.Ničmenej kúpiť novú môžeš,lebo skôr či neskôr ju aj tak budeš musieť vymeniť.
Čo to máš vlastne za bike, keď v popise sú kluky Duro a ty tam máš Firex?
Inak na Firexoch sa dajú vymeniť len prevodníky, ale na čo toto riešiš, najprv vymeň reťaz a uvidíš. Teda radšej daj vymeniť reťaz (bez urážky)
No nebol to funglac ...je to z roku 06 ...majitel ten byke kupil za 26 tisic a dal don komponenty za 15 tisic ...ako vudla marzochu dirt jumper 3 , stred truativ , plaste , sedanka atd....a predal mi ho za 15 tisic ..co bola perfektna volba ...Na tom bicykli nieje nic pokazene len toto sa mi zda byt take uz trochu rozrachane
Neviem,či Ti poradím správne,ale poviem Ti,čo by som urobil ja.
Kúpil by som novú reťaz.Tú by som nahodil a ak by všetko ičlo tip-top,tak nema problema.Ak by strieľala,tak je niekde problém v ozubení - na pile,alebo na pastorkoch,alebo oboje.
Mal by som možnosti.
1.Nahodím naspäť pôvodnú reťaz a budem jazdiť až kým neodpíšem všetky ozubené súčiastky a potom celý reťazový systém vymením.
2.Nechám novú reťaz "zabehnúť" - možno sa prispôsobí,pokiaľ deformácie nie sú veľké
3.Vymením všetko hneď
Dik chlapi , prisiel som ku zaveru ...ze je to hovadina , Trebars kupim novu retaz a kazetu, vyvalim zato trebars 3 tisic , ide leto a po lete odmeram novu zakupenu retaz a zistim ze ma tiez niakych 132,8 MM...mozem to dlabat, to by som skrachoval ...a podalsie ani poriadne clovek nezisti ti zmenu po vimeneni ...niejeto brutal rozdiel ... takze tak ...dik za odpovede...cenim si to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este taka otazka aku mas retaz a kazetu
Meral som to posuvnym meradlo...viem snim merat velmi dobre , som strojovy mechanik , mam to v ruke uz asi 5 rokou... Takze viem naisto povedat ze to ma 132,9, lebo som meral retaz na brachovom bajku )stal ho pred 2 rokmi 9 tisic ... Author Solution) a jemu som nameral 132,5 to by sa este asi dalo... Obavam sa toho ze by som musel vymenit aj kazetu 9 kolecko. Dik za odpoved
A hentaké obrázky nám sem hádzať nemusíš, to tvojmu problému nepomôže.
myslim, ze aj hg53 bude uplne postacujuca
Ale na 8kole som mal Z82, a bola spokojnoť.
dik
Vo vedľajšiej téme "Ráfik ...." píšeš,že si bike kúpil nedávno a nič si dokopy na ňom neodjazdil.Ak si kupil fungláč,tak tieto problémy by si vôbec nemal mať
Čo to máš vlastne za bike, keď v popise sú kluky Duro a ty tam máš Firex?
Inak na Firexoch sa dajú vymeniť len prevodníky, ale na čo toto riešiš, najprv vymeň reťaz a uvidíš. Teda radšej daj vymeniť reťaz (bez urážky)
Apropo, ako dlho ten bike máš?
Kúpil by som novú reťaz.Tú by som nahodil a ak by všetko ičlo tip-top,tak nema problema.Ak by strieľala,tak je niekde problém v ozubení - na pile,alebo na pastorkoch,alebo oboje.
Mal by som možnosti.
1.Nahodím naspäť pôvodnú reťaz a budem jazdiť až kým neodpíšem všetky ozubené súčiastky a potom celý reťazový systém vymením.
2.Nechám novú reťaz "zabehnúť" - možno sa prispôsobí,pokiaľ deformácie nie sú veľké
3.Vymením všetko hneď