Prosím Vás vedel by prosím niekto poradiť, mám radenie SRAM GX 11 speed, kazetu 10-42z, keby chcem vymeniť kazetu za Kcnc 11-speed XDrive 9-48z, dokázala by ju zvládnuť prehadzovačka s jej ramienkom? Prípadne (keď už sa takáto kazeta robí) aka prehadzovačka je na ňu vhodná? A ak ju niekto máte aká je cca životnosť kazety? Dík
No tú som videl tiež, aj som nad ňou premýšlal, ale jednak tá KCNC má trochu väčší rozsah a druhá vec - určite KCNC vyzerá na vzhľad o niečo lepšie. A ak ta prehazka pobere 46z možno dá aj 48. Len keby to niekto potvrdil...... A ešte je aj o niečo lacnejšia.....
Teraz som vygooglil, že kazety Garbaruk vyrábané až 50 zubové sú kompatibilné so 11-speed prehadzovačkami SRAM Type 2.1/3 11-speed NX, GX, X1, X01, XX1. Ktoré sú Type 2.1/3 netuším.
No ak som dobre pochopil s anglického článku mojimy chabými základmi angličtiny a použitím translatora, tak píšu niečo v zmysle, že dôrazne odporúčajú ich ramienko, aj pôvodné by to malo obtiahnuť ale pri niektorých bikoch a rozdielnej geometrii sa pri plnom stlačení zadnej stavby môže stať že sa reťaz urve. Ale možno som to pochopil zle Skúste pozrieť lepší angličtinári. https://www.pinkbike.com/news/garbaruk-10-x-50-wide-range-11-speed-cassette-for-sram-xd-drivers-review.html
Moc dobré recenzie na KCNC som nečítala. Vraj sa zvyknú odlamovať zuby na tých Alu pastorkoch. Odporúčam počkať na kazetu Garbaruk 10-52z. Cenovo vyjde aj s ramienkom Garbaruk asi toško čo KCNC. Životnosť a kvalita radenia bude IMHO vyšší level.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-kazeta-e*thirteen-trs-11sp-9-46z/7475
Kristina
tuším si spomínala že XX1 11sp poberie 48ku?