Caute, pouziva tu niekto narrow wide kladky od KCNC na Shimano 1x12? Prisli mi v piatok a ked som ich nahodil tak retaz vobec nezapada na zubky, chapem ze NW bude klast trochu odpor, no nechcem tam tu retaz nasilu tlacit a poskodit kladky, ak by bolo treba reklamovat. Alebo to mam na prasaka na zuby natlacit a dufat ze sa nebude na nich zasekavat?
Jj fotil som to keď reťaz bola skracovana na dva články ,dal som tam ešte 2naviac keďže mám full epic expert ⚙️ (Inak pri kazete garbaruk majú manuál kde pri full doporučujú kratšiu reťaz tak neviem asi majú chybu ?)
pokial vidím dobre hadicu brainu a napis epic tak to ma ful
PS už je ten šalter v bazari
Do bazáru som dal pôvodný prehadzovac keďže ten bol pôvodný na kazetu “10-50” a po kúpe kazety 10-52 nerobil úplne čistý chod hlavne na 1ke tak som kúpil nový model GX pre rozsah 10-52 ale najhoršie to bolo keď som nahodil tie kladky ale na tomto novom už ide všetko tip-Top ??
s tou kazetkou si spokojný radi to hladko aj dole aj hore? planujem ju do novej sezony
Zatiaľ som mal iba jeden výjazd 60km MtB ale nič zle všetko Ok uvidím časom keď dostane pár litrov dúfam že zuby sa lámať nebudú ako som čítal o kazete od kcnc ...
Ahoj.
Nevies odmerat vzdialenost medzi stredom hlavneho capu a stredom hornej kladky na novom saltri?
(Mohol by som vyrobit upravene carbonove ramienka)
Vies dat foto ako je to nastavene podla starej mierky?
Do bazáru som dal pôvodný prehadzovac keďže ten bol pôvodný na kazetu “10-50” a po kúpe kazety 10-52 nerobil úplne čistý chod hlavne na 1ke tak som kúpil nový model GX pre rozsah 10-52 ale najhoršie to bolo keď som nahodil tie kladky ale na tomto novom už ide všetko tip-Top ??
Na novej kladke je horna kladka o par milimetrov vyssie oproti predchádzajúcej verzii.
Stara GX nemohla robit problem. ?
Si vezmi, ze 11s NX pre 42z kazetu pouzivam na 46z kazete bezproblémové radenie.
Vela ludi pouziva na Shimano 12s kazete s 51z stare GX, ja mam tak 2 bajky doma.
Hadam sa mi nova GX dostane do ruk na pomeranie ??
Tu sa dostávaš už na limity aktuálnych prehadzovačiek...a je fajn, že SRAM urobil na rozsah 52Z. Spomínaný Garbaruk práve radí lepšie so Shimanom 51Z. Na Srame sa to dá vyladiť, že ti staré 50Z prehadzovačky budú pekne radiť 52Z pastorok cez B-skrutku, ale potom zas bude zle radiť prehadzovačka smerom nadol. Ak naopak vyladíš spodných 11 pastorkov, tak sa potom v zábere doslova krúti prehadzovačka. Mne sa takto podarilo zničiť kazetu Garbaruk. Po čase som zistil, že mi vytiahlo z nitov najväčší pastorok..ten som kombinačkami pozatláčal, ale kazeta odvtedy nechutne vŕzga...musel som ju prestať používať, lebo sa hanbím na tom jazdiť okolo ľudí.
Takže na 52Z kazety isto 52Z prehadzovačky, alebo ešte Shimano 51Z. Staré 50Z idú, ale nie je to ono.
Ahoj.
Nevies odmerat vzdialenost medzi stredom hlavneho capu a stredom hornej kladky na novom saltri?
Ďakujem
Pomeral som to ramienko je identické ako na staršom GX . Čiže kľudne by som vyrobil repliku starého a sadlo by na nový. Podľa toho ako to vyzerá urobili iba telo v inom ale hlavne iný uhol ...
Glock18 skoda ze si aj kladky nevzal od garbaruku, farebne by ti lepsie ladili so zbytkom. inak je teda zaujimave ze KCNC a vlastne ani ziaden iny shop neriesi rozdiel medzi 11 a 12s prevedenim aj ked su fyzicky odlisne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ som mal iba jeden výjazd 60km MtB ale nič zle všetko Ok uvidím časom keď dostane pár litrov dúfam že zuby sa lámať nebudú ako som čítal o kazete od kcnc ...
Ďakujem
Stara GX nemohla robit problem. ?
Si vezmi, ze 11s NX pre 42z kazetu pouzivam na 46z kazete bezproblémové radenie.
Vela ludi pouziva na Shimano 12s kazete s 51z stare GX, ja mam tak 2 bajky doma.
Hadam sa mi nova GX dostane do ruk na pomeranie ??
Takže na 52Z kazety isto 52Z prehadzovačky, alebo ešte Shimano 51Z. Staré 50Z idú, ale nie je to ono.
Ďakujem
Pomeral som to ramienko je identické ako na staršom GX . Čiže kľudne by som vyrobil repliku starého a sadlo by na nový. Podľa toho ako to vyzerá urobili iba telo v inom ale hlavne iný uhol ...
Inak na synovom bajku su tie alu kladky riadne hlucne. Vcera som ich dal dole lebo mi to uz vadilo.