http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1859
alebo
http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1791
Tie na xt nabojoch s rafkami XC717 (cenovo je to asi rovnako ako tie crossride)
70kg jazdec... ziacne velke drtenie meridka ram 100 vidlica vecka sem tam nejaky maratoniq. Hlasujte ale cem aj dovody
Dakujem
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
Tohle se mi zdá, jako dost dětisnká reakce... O tohle ráfku zatím nidko nic moc neví, zkušenosti s ním se teprve ukážou...
Koneckonců, ráfky SYNCROS FL23, která má na kole STAX, jsou o 10% těžší a taky nejsou zrovna super-kvalitní....
Uznávám, že DT XR4.2 je trošku jiná liga, ale taky stojí o 50% víc. Co se týče designu, není nic snadnějšího, než ty samolepky sloupnout... A upřímně řečeno váha tady hraje prim, koneckonců ráfek který má 400g za 900Kč je cenově skutečně nepřekonatelný.
vidno ze sa prihlasil obchodnik ktory ma potrebu sa zbavit toho co ma na sklade
vidim ze si zvladol kliknut linku na moj bike takze si si urcite vedomy toho ze LP Zesty nie je zrovna ortodoxne XC chrtitko a tie syncrosacke rafky tiez zrovna do tejto triedy nespadaju.
anyway ked uz pises o tom ze nie su zrovna super kvalitne - zatial vydrzali viac ako 4.2 od dt na predchadzajucom biku takze nemam najmensi dovod s tebou zdielat tvoj urcite nezaujaty nazor
Tohle není pravda, můj jedinej skutečnej problém je teď napsat seminárky do školy, pletení kol mě naopak o toho odvádí...
Tohle pravda je...
Vycházím z toho, že mi dva praskly, už jen když jsem je naplétal... Tedy abych byl přesný, vytrhlo se několik kalíšků a
rozhodně to nebylo tím, že jsem dráty přetáhnul
Alex jsou IMHO jedny z nejběžnějích OEM ráfků. Jediná reklamace, na kterou si u ALEXU vzpomínám byl týpek co mu kolo uletělo na dálnici ze střechy a měl "trošku ohnutý ráfky"...
a preco mas teda potrebu porovnavat rozdielne triedy rafkov?
kupovat si 400g rafky v XC Racing triede - hold kazdy ma svoje preferencie...
kupovat si 400g rafky v XC Racing triede - hold kazdy ma svoje preferencie...
No dobře, byla to chyba....
Jesus saves !
tak to som v peknej prdeli...nakolko mam meridovy ram a ar rafiky
jedine, co sa mi v poslednom case stalo boli caste snake bite-y...(podotykam, ze nie na kolese, kt. je obute do continental vapor...len aby som aj nadviazal na inu temu)...pravdepodobne to vsak je moja chyba, ked z troch poslednych SB, boli dva na rovnakom mieste (v lese, nie na kolese)...pisem to len preto, ze na tych nalepkach (ktore som mimochodom dal dole) bolo napisane: antisnakebite
No je zaujimave sledovat tuto debatu.. nachadzam inspiraciu na nove kolesa /iny bike/.
strieborne by tolko urcite nevydrzali