Pozeral som na celom fóre a nenašiel som vhodné riešenie môjho problému, mám nový bike asi 2týždne má najazdených ani nie 15km pretože nie je pekné počasie a nebol som doma. Problém mám ten že zadná kotúčová brzda pri rýchlejšej jazde brzdí dobre ale strašne vibruje robí mi malú osmičku ale v servise my povedali že zadné koleso sa lepšie vycentrovať nedá že osmičku robiť má , a newiem čo stým či mám počkať kým sa brzda trochu zoderie a s kotúčom si sadne ???
Keď som minule išiel okolo 70km/h nemohol som zadnou brzdou brzdiť bolo to neznesiteľné celí rám my vibroval , mám XC . Prosím o rady???
Nechcem zbytocne vytvarat novu temu tak preto pisem sem. Mam klasicke V-brzdy TEKTRO a brzdne spalky sa uz dost opotrebovali. Ake by ste mi odporucili, take ktore dost vydrzia a aj kvalita je pomerne dobra. Dakujem
ako mi teraz vysvetlil chlapik pri reklamacii na vacsie kotuce treba mat aj stavany ram. podla toho co mi povedal sa totiz ram pri brzdeni s vacsim kotucom viac namaha a moze aj prasknut ako ten moj.
Potom závisí od toho že či si priplatíš a kupíš si také kde sa dá potom tá zmes vymeniť keď sa ti už zošúcha a je to lacnejšie ako ako napr také isté špalky ale kde sa nedá vymeniť. Takže sa to viacej oplatí keď veľa alebo viacej jazíš potom sa ti cena vráti .Ale cena sa pohybuje on 5-15€ pri nevymeniteľných a 10-30€ pri vymeniteľných ale špalky sú potom lacnejšie ako nevymeniteľné špalky
Vzhľadom na výdrž odporúčam nejaká viac zmesové (2-3). BBB sú fajn. Cartridge, ktoré radí MaRCy, sú výhodné v tom, že pokiaľ stále používaš gumičky rovnakého rozmeru, netreba ti pri výmene neustále nastavovať polohu špalíkov, len ich nasunieš do tela a máš to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako mi teraz vysvetlil chlapik pri reklamacii na vacsie kotuce treba mat aj stavany ram. podla toho co mi povedal sa totiz ram pri brzdeni s vacsim kotucom viac namaha a moze aj prasknut ako ten moj.
ževraj aj BBB sú dobré.
Potom závisí od toho že či si priplatíš a kupíš si také kde sa dá potom tá zmes vymeniť keď sa ti už zošúcha a je to lacnejšie ako ako napr také isté špalky ale kde sa nedá vymeniť. Takže sa to viacej oplatí keď veľa alebo viacej jazíš potom sa ti cena vráti