Ahojte chcel by som si kúpiť kraťase na bike a chcem sa vás spýtať či sú lepšie tie s trakmi alebo bez nich ? aké sú výhody tých s tými trakmi ? dík za odpovede
Ja mam s trakama a vyhovuje mi to. Citim sa v nich pohodlnejsie. Ked priroda vola vyzera to komicky ale az taky problem u mna osobne to nerobi. A najvacsia vyhoda drzia mi brucho aby nespadlo na rajdy
A ja som posledné kraťasi s trakmi vyhodil v deväťdesiatomôsmom a odvtedy vlastním len PAS. hehe Pupek ma v tom netlačí a nemám potrebu v lete držať kríže v pote polyamidu a elastanu.
Iba zimné mám s trakošmi. hehe
Oproti minulemu roku nosim tento rok nohavice len s trakmi. Preto som sa aj zaciatkom leta cudoval preco mi tak rychlo dochadza voda, resp. co mi je tak teplo. Samozrejme to bolo v trakoch, ktore ma zbytocne zohrievali. Tak som ich zalozil dnu a vsetko sa vyriesilo.
Ked je chladnejsie, tie traky sa mozu zist. Ked je velke teplo, zbytocne zohrievaju telo, ale aj to sa da vyriesit.
Myslel som, ze to bude pochopitelne.. zalozim ich dnu, na mieste "kde vychadzaju traky z nohavic" (obrazok na takuto banalitu asi kreslit nejdem). Teda dnu - do nohavic, ale siahaju mozno iba po pas, nikde nizsie.. nezavadzaju. Pripadne ich mozes nechat zvesene aj "von" a skryt ich iba trickom, ale to uz je vec vkusu.
Ak sa toto bezne nerobi, tak si normalne oblec nohavice, natiahni traky a teraz si tie traky stiahni z ramien. Teraz ti traky len tak vysia, co s nimi? Nechas ich tak ako su, oblecies si tricko a vopchas ich pod tricko (ktore ich svojim lemom nepusti von). Alebo tie traky trochu poskladas aby len tak nevyseli.. ja neviem ako to opisat
Aha, ja som myslel, že patríš medzi hajašov, čo si kúpia cyklogate a klimatex alebo moiru tričko a jazdia s trakmi na tomto tričku. Bez dresu. Tak som ťa chcel trošku pocvičiť... Sorry.
Proste si mohol jednoducho napísať, že traky nezaložíš cez plecia ale strčíš do gatí...
osobne mi tiez viacej vyhovuju elastaky s trakmi, viac kryju chrbat a ked som v predklone traky zamedzuju zhrnovaniu gati smerom dolu, neprehrievam sa v nich o nic viac ako s elastakmi bez trakov (proste treba zvolit kvalitnejsi model s trakmi so sietoviny)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
----
Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk
a ktoré sú podľa teba lepšie ? ... aj vy ostatní ktorý typ Vám viac vyhovuje ? s trakmi či bez ? ...
s laclem: 7 ks
bez laclu: 0 ks
To asi hovorí za všetko
Iba zimné mám s trakošmi. hehe
Ked je chladnejsie, tie traky sa mozu zist. Ked je velke teplo, zbytocne zohrievaju telo, ale aj to sa da vyriesit.
Ak sa toto bezne nerobi, tak si normalne oblec nohavice, natiahni traky a teraz si tie traky stiahni z ramien. Teraz ti traky len tak vysia, co s nimi? Nechas ich tak ako su, oblecies si tricko a vopchas ich pod tricko (ktore ich svojim lemom nepusti von). Alebo tie traky trochu poskladas aby len tak nevyseli.. ja neviem ako to opisat
(nic sa neodstrihuje, nohavice su stale s trakmi)
Proste si mohol jednoducho napísať, že traky nezaložíš cez plecia ale strčíš do gatí...