Lebo na mojom biku mam 1.5 palcovu hlavovu a neviem, ci by som tam normalne dostal nejaku zanovnu macochu 888 alebo 66.
posledný komentár: 18. 11. 2022 o 11:57
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
posledný komentár: 18. 11. 2022 o 11:57
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
tu je prehľad výrobcov, ktorí pracujú s priemerom onepointfive
vhodný pre teba by bol najmä headtube reducer
zmenšuje priemer hlavovej trubky z 1,5" na 1 1/8", len budeš potrebovať aj nové hlavové.
Inak by som možno rozmýšľal o rock shox - totem asi bude drahší, ale raketa, no a domain - aj cena ujde 530 - 590 USD
Inak by som možno rozmýšľal o rock shox - totem asi bude drahší, ale raketa, no a domain - aj cena ujde 530 - 590 USD
clanok pekny, vzdy ma vie nasrat, ked su v nom fotky z lago di garda, kde som bol snad 100 krat, ale na biku ani raz
a ide o to, ze som to chcel splasit na ebay a neviem, ci to je nejaka oem, alebo nie... a tiez sa mi zda, ze na moje ht je 200mm trosku uz silna kava
sak este uvidim. ale ked ta vidla bola taka pekna, asi 888rc2x, za dobru cenu. casom by som ram urcite vymenil za nieco ine... ale to je fuck.
proste uz viem, ze su dva typy trubiek, a ze nejako jednoducho sa to zas poriesit neda...
no, ale ja to nechcem kupit nove. nejaku pouzivanu a asi dvojkorunku (takmer urcite) a tie sa moc nizke nerobia. ale 200 si hovorim aj ja, ze je moc. asi to urobim tak, ze ak sa podari, tak zozenem 170 drop off tripple a ona podo mnou aj tak dost asi sadne (etwa 115-120 aj s bikom
a s tym krkom, zistil som ze hlavu mam sice na 1.5 hlavove, ale je tam asi nejake divne zlozenie a mam tam vislu s krkom 9/8
a zas na druhu stranu, dufam, ze na ht nezostanem dlho. a pre mna je lahsie kupovat po kuskoch ako nasetrit na raz take prachy
to viete, peniaze kazia charakter a ja sa ich preto vzdy nejako zbavim cim skor
a mozno je to nevkus na ht, ale ma to vyhodu, ze na tom neurobis barspin a neoddrbes vsetky hadice ked sa vydrbes