mam taku otazocku, da sa este nieco spravit s krkom vidly ktory bol privelmi skrateny?
smozrejme viem ze sa da vyhodit alebo otlct o stenu, skor hladam nejake konstruktivnejsie rady. diki
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
1" je 25,4mm
1,1/8" je 28,5mm
doufám že počítám dobře
zaměnit menší za větší samozřejmě nejde
ale priemer krku musi byt vacsi ako oznacenie 1 1/8" ci 1" alebo sa mylim? pri tom 1 1/8" hlavovom zlozeni je pisane ze sa to ma nalisovat do 30mm krku, alebo sa mylim?
a s těma rozměrama je to tak jak píšu 28,5mm má krk 1,1/8"
konkretne na tomto fore je to filip850
mal stary ocelovy ram na 1 palec......a chcel tam (Suntour )XCR-ku ....ktora ma 28,6...kupil si klasika ahead zlozenie ...predstavec na 28,6 lebo by mu to zavitove prirodzene neslo ...hlavovko ...teda tie vecicky co sa daju ciastocne do ramu (misky lozisiek) obrusil
KARBOBRUSKOU !!!!!!!!!!!
pricom sa na moje prekvapenie iba lahucko poranil.....dlho sa s tym sral ......ale ked to namontoval bolo to fajne ...
avsak po par mesiacoch tvrdsieho jazdenia sa hlavovko poskrucovalo a vselico mozne .....pretoze si kupil to najlacnejsie ,ake v DEMA obchode.....ktory je hodne drahy .....za 5 eur
nasiel .podstatne je to .......ze to FUNGOVALO
Aky material sa dnes pouziva na krk vidlice? Minule ma chytil riadny lejak ked som bral bike na streche auta a voda sa natlacila do hlavoveho. Tam zacala chytat hrdza vlisovane loziska. Ked som to rozobral tak ta hrdza bola aj na krku vidlice. Z casti som to odmastovacom dostal dole. Ale nie uplne.Otazka teda je ci moze nacat hrdza aj krk vidlice? Alebo je to z nejakeho nekorodujuceho materialu?
https://www.sram.com/rockshox/products/reba-rl#specs