Tak pokial sa nemylim v tejto menovanej foxe asi len u Foxservice ! Inac olej v tlmiacej zlozke u foxu by mohol vydrzat aj zopar rokov lebo je oddeleny od oleja ktory povedzme ze maze klzne loziska a ten zase je potrebne podla potreby menit a aspon raz rocne a to si mozes urobyt aj sam doma asi tolko !
Do tlmenia by som dal kľudne aj tú 5wt, no do spodných nôh na mazanie radšej 7 alebo 10 wt, prípadne primiešať RS Redrum olej. Pri redšom oleji síce vidla bude v zime menje tuhnúť, no ak bude moc riedky mazací olej, nemusí plniť správne svoju funkciu. Preto do tlmenia 5 wt. Na vzduchový piestik niečo hustejšie 20 wt a viac, ideálny je RS Redrum prípadne Fox Fluid.
Len tak na okraj...v akych intervaloch (mesiace; km) menite olej vo vidle (mne sa jedna o Fox float 32 RL)...
Vdaka.
Ak sa o vidlu staráš v priebehu roka (t.z. neberieš ju ako bezúdržbovú), stačí vymeniť komplet oleje raz ročne, prípadne doplniť. Ak by si s tým niekedy potreboval pomôcť kľudne sa ozvi.
Staranim sa o vidlu v priebehu roka myslis ocistenie klzakov a ich nasledne premazanie silikonovym olejom po kazdej ,,poctivej" jazde (tak to robim ja)??? Inak v minulosti som si vidlice servisoval sam (marzocchi) ale u tejto este ,,creva" nepoznam, nerad by som sa do toho sam pustal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne ide o toto :
5w - jemnejší chod ale člapkanie vo vidlici
10w - tuhší chod ale po tichu.
opravte ma ak sa mýlim.
Vdaka.
Vdaka.
Ak sa o vidlu staráš v priebehu roka (t.z. neberieš ju ako bezúdržbovú), stačí vymeniť komplet oleje raz ročne, prípadne doplniť. Ak by si s tým niekedy potreboval pomôcť kľudne sa ozvi.