chcel by som kupit horsky bike.Kamoš kupil Kellys Salamander alebo nejaky CTM ale mam moznost kupit Meridu s výraznou zlavou.Tak uvažujem nad Matts TFS 500-D.Neviem aky je rozdiel medzy modelom 2006 a 2007 cena by tam bola dost podobna.Poradite? Dik.
cena by tam bola okolo 20000-21000sk teraz.ked pockam na zlavu tak by bola este o niečo lepšia.Pozeral som aj scott ale tie uz su drahšie.Skusim to ešte dáko vymyslieť s tou vidlou.Joni zo starej či z novej?
cena by tam bola okolo 20000-21000sk teraz.ked pockam na zlavu tak by bola este o niečo lepšia.Pozeral som aj scott ale tie uz su drahšie.Skusim to ešte dáko vymyslieť s tou vidlou.Joni zo starej či z novej?
zo starej dca som, zatial ten bike len rozjazdujem, zajtra (ak vyda pocasie) mam v plane polozit po kopcoch hore za dca, mozno dam opat jednu z tras DCA maratonu potom vyzdielam spokojnost s brzdami a (ne)spokojnost s vidlou
dnes som na nom siel do roboty a z roboty a potom som sa chvilku vozil s frajerkou, spravil som cosi cez 41km, boli to vlastne prve km na nom. Zatial spokojnost, ale vidla je taka...no....poviem radsej az ked sa zvezem po lese
Johnyho,tak co hovoris? Pocasie ti vyslo.Bol si? Skusim zistit ci by sa dala ta vidla vymenit pri kupe.Problem je ze neviem co mam ziadat (fakt sa vtom nevyznam).Chel by som nieco co sa da zamknut na riaditkach.
Johnyho,tak co hovoris? Pocasie ti vyslo.Bol si? Skusim zistit ci by sa dala ta vidla vymenit pri kupe.Problem je ze neviem co mam ziadat (fakt sa vtom nevyznam).Chel by som nieco co sa da zamknut na riaditkach.
no pocasie veru vyslo, bol som basic trasu dubnickeho maratonu, tak ako som aj chcel. bol riadny *****k po traktoristoch a dazdoch ale bicykel sa spraval velmi dobre, zjazdiky sa mi sli lepsie ako na predoslej meride, dokonca som sa skoro 4x vysypal (nech ziju brzdy). Co sa tyka vidly, tak je lepsia ako na predoslej meride, no bohuzial ani tak to nie je ziadna slava. ja som premyslal ze by som kupil rock shox tora 302 abo tak cosi, ale mozno sa k tomuto budu lepsie vediet vyjadrit nejaki vidlovy manici
inak ta vidla co je standard na tfs 500-D (sr suntour xcm) je uzamykatelna, s ovladanim na rajdoch.
no tak to mas este celkom v poho, ked tam mas suntour, keby tam je rst, tak to by bolo este horsie
s tou novou vidlou to nie je tak "ta sa mi paci, tu chcem", tam to zavisi aj od inych kriterii, ak vies co tym myslim
inak k tej vidle (vyber) by ti najviac poradil mar_tin alebo roman
Ako to tu citam s predajcom sa neda moc dohadovat o vymene.Nevadi,bude stacit aj ta co tam davaju seriovo.Uz len vybrat velkost 18 alebo 20.Mam cca 178cm a 87kg,teraz mam 20".Skusal som Kellys 17,5" a zdal sa my kratky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikomu sa nechce googlova
tu je link
mne to pripada tak akuratna cena k veciam, hlavne te deorecka a hlavne tie brzdi
Hayes HFX-9 180mm a Hayes HFX-9 160mm
a predpokladam ze toto je 2006 http://www.merida.sk/prodej/matts-sport-500-d
rozdiel je v brzdach(juicy 3 / hfx 9), klukach(Shimano M442 Octalink (44A-32-22 z.) / FSA Alfa Drive 44 Powerdrive), plastoch (Maxxis Ranchero 2.2 / Maxxis Flyweight 2.1)
ked tam mas nejaku vyraznu zlavu (aspon 7tis) tak ber, mas to jedno ktory model
pozri aj nejake giant, scott, pells, atd
Ja osobne sa priklanam k TFSku, minulorocny model nechaj radsej plavat do zabudnutia
btw som tiez z DCA
rozdiel je v brzdach(juicy 3 / hfx 9), klukach(Shimano M442 Octalink (44A-32-22 z.) / FSA Alfa Drive 44 Powerdrive), plastoch (Maxxis Ranchero 2.2 / Maxxis Flyweight 2.1)
super bike vybabenie vseko ok len ta vidla
super bike vybabenie vseko ok len ta vidla
jo jo ta vidla je kriticka
zo starej dca som, zatial ten bike len rozjazdujem, zajtra (ak vyda pocasie) mam v plane polozit po kopcoch hore za dca, mozno dam opat jednu z tras DCA maratonu
jj mam, mrkni si toto dole > http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13057&start=690
dnes som na nom siel do roboty a z roboty a potom som sa chvilku vozil s frajerkou, spravil som cosi cez 41km, boli to vlastne prve km na nom. Zatial spokojnost, ale vidla je taka...no....poviem radsej az ked sa zvezem po lese
a dik za zelanie pekneho pocasia
nie som si na 100% isty, ale nas ucili, ze povodny sturov pravopis mal len "i"..."y" zaviedol az Martin Hattala(ak sa ti chce citat: http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=58778 )
ale to len kratucky OT
no pocasie veru vyslo, bol som basic trasu dubnickeho maratonu, tak ako som aj chcel. bol riadny *****k po traktoristoch a dazdoch ale bicykel sa spraval velmi dobre, zjazdiky sa mi sli lepsie ako na predoslej meride, dokonca som sa skoro 4x vysypal (nech ziju brzdy). Co sa tyka vidly, tak je lepsia ako na predoslej meride, no bohuzial ani tak to nie je ziadna slava. ja som premyslal ze by som kupil rock shox tora 302 abo tak cosi, ale mozno sa k tomuto budu lepsie vediet vyjadrit nejaki vidlovy manici
inak ta vidla co je standard na tfs 500-D (sr suntour xcm) je uzamykatelna, s ovladanim na rajdoch.
s tou novou vidlou to nie je tak "ta sa mi paci, tu chcem", tam to zavisi aj od inych kriterii, ak vies co tym myslim
inak k tej vidle (vyber) by ti najviac poradil mar_tin alebo roman