Vedeli by ste my nekto poradit ktoru vidlu si mam kupit? SR SUNTUOR durolux 2010 - vzduch/olej alebo RST storm super 2010 - struna/olej ktora znacka je lepsia?
diky
zdravím, chcem sa poradiť aj ja, hľadám nejakú náhradu za moje duro, najlepšie je tých 130 - 140mm zdvihu a cena maximálne do 300€, môže byť aj bazár, ale vo veľmi dobrom stave, jazdím prevažne am až enduro
Teraz pozerám že matt má E*****n X1 za 150 eur ( ), takže by som ho kúpil a prestaval doma na 140mm. Samozrejme neviem jak jazdíš, ale podľa mňa E*****n bude v poho.
a rs sector sa dá aj s pevnou osou? plánujem meniť náboje, výplet aj ráfiky, takže už nech to stojí za to
a čo poviete na vidly manitou? nejako ich u nás nevidím, teda určite nie často...
myslel som si či tam nejde aj o váhu, no asi by som radšej išiel do 20mm, ešte sa asi poobzerám po nábojoch a potom sa rozhodnem že čo a ako, a tú rs sektor, máš s ňou nejaké skúsenosti? a nieje už príliš veľký zdvih na zephyr? že vraj je to stavané len na max. 130mm
Rozdiel v hmotnosti je minimálny.
DPC verzia má zdvih 150 (plný) a 120mm (znížený). Takže by si to mohol voziť na 120mm (aj keď neviem aký to má priebeh po znížení, snáď to bude fungovať).
A ten nový rám je zaujímavý nápad
znížený má rovnaký chod pokiaľ viem, ale nemá to zmysel stále voziť na 120, ide hlavne o stúpania, no a nový rám, mne sa tento páči nechám ho ešte aspoň pokiaľ nebude nové enduro, potom uvidím...
jj, to hej, no bajk ostane za nejakú dobu priateľke, takže rám už nechávam na nej, mne to zatiaľ stačí a ja osobne by som ho neriešil skôr než bude nový bajk, potom by už stál za zváženie full, no to už je hudbou budúcnosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz pozerám že matt má E*****n X1 za 150 eur (
mne sa celkom videlo toto:
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/156366/predam-vidlicu-marzocchi-bomber-44-ata.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/155766/rockshox-revelation-race.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/158728/rs-pike-95-140-s-lockoutom-z-riaditok.html
a medzi novými som zatiaľ pozeral tuning test a klasické netuningované suntour-y
a čo poviete na vidly manitou? nejako ich u nás nevidím, teda určite nie často...
Napríklad http://www.bike-mailorder.de/BIKE-TEILE/Gabel/Federgabel/Rock-Shox-Sektor-RL-Dual-Position-Coil-Crown-Adj-1-1-8-2012-1.html?sid=4pptoh8e8mf7h21209ajbvgv56 . DPC verzia je výhodná a univerzálna.
Takže ak chceš to najtuhšie, tak 20mm.
Rozdiel v hmotnosti je minimálny.
DPC verzia má zdvih 150 (plný) a 120mm (znížený). Takže by si to mohol voziť na 120mm (aj keď neviem aký to má priebeh po znížení, snáď to bude fungovať).
A ten nový rám je zaujímavý nápad