na parkovisku pri AuParku v blizkosti noveho mosta a Sadu Janka Krala (tak sa vola ten park ze ?) konkretne v rohu toho parkoviska v tesnej blizkosti mosta a parku
ja pridem ked sa mi cestou nic nestane na modrej octavii s kosickou znackou, tak hadam ma tam vsetci z BA uspesne najdete.
Tym, ktory sa nebudu moct dostavit poslem naramky postou.
Geroy
P.S. pre toto miesto som sa rozhodol preto, lebo sa tam da relativne dobre dostat autom, autobusom aj bikom tak hadam bude vyhovovat
to Wizik: Geroy je moj brat a ma Ravo XC Marathon. Chvilu mal teraz v amerike Cannondale Prophet a teraz je nestastny ze mi ho musel odovzdat ked prisiel domov, lebo bol kupeny pre mna... trochu mi ho je aj luto.. ale myslim ze daco vymysli.
no momentalne Ravo racing XC je to cross-country full ale idem menit kostru za freeridovu, dopredu Manitou Minute 3 a dozadu vacsi tlmic...tak uvidime ako to vypali
Hm...dost slusne...hlavne ten cannonik. Akurat som este nikdy nejazdil s takou vidlou a neviem si predstavit ze ako sa s tym jazdi...kamarat ma cannondale raven daky vylepseny a je to sila!Tak teda este raz za naramky lebo sme dali na dobru vec...BIKU ZDAR
no nieco by sa este naslo...ale neviem kedy ti to budem moct poslat...lebo som uz hodne pozadu so standardnymi objednavkami...skus sa ozvat dakedy buduci tyzden...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stretavka v BA bude niekedy tento tyzden urcite, cas a miesto este upresnim
v stredu od 19:30 do 20:00
na parkovisku pri AuParku v blizkosti noveho mosta a Sadu Janka Krala (tak sa vola ten park ze ?) konkretne v rohu toho parkoviska v tesnej blizkosti mosta a parku
ja pridem ked sa mi cestou nic nestane na modrej octavii s kosickou znackou, tak hadam ma tam vsetci z BA uspesne najdete.
Tym, ktory sa nebudu moct dostavit poslem naramky postou.
Geroy
P.S. pre toto miesto som sa rozhodol preto, lebo sa tam da relativne dobre dostat autom, autobusom aj bikom tak hadam bude vyhovovat
mozno sa tam na tych barlach dotrepem, uvidim podla pocasia
Ozaj geroy mozno som to tu nepostrehol nikde ale aky mas bike?
diky moc geroy ze si to zorganizoval
sakra chlapi, mohli ste aj ostatni ulahcit robotu geroyovi