By ma len zaujímalo čo viedlo inžinierov v RS dôjsť k záveru že defaultne bude odpružená vidlica v zamknutom stave Teraz ma len mrzí že keď som zháňal vidlicu nemal som požiadavku aby bol lock na korunke, ani vo sne ma však nenapadlo že bez namontovaného remote locku bude zamknutá. zihadlo 5, možno ťa teda po budúcej sezóne navštívim.
Ja som jazdil na "zamknutej" 6 mesiacov, reku ja tu pi.... montovať na riaditka nebudem. Potom som sa v práci nudil, zo srandy namontoval a zistil čo som nechcel Ani ma to nenapadlo že jazdím na zamknutej ked som dával bez problémov 8 cm zdvihu.
Zdravim.
Mam vidlicu Rock shox reba (Ghost lector 2017) a blbne to odomykanie vidlice. Teda zamknut sa da, ale odomknut ide horsie, treba tomu "kolecku" niekedy pomôcť. Ako keby je tam slaba ta pruzina vo vnutri...?? Rozmyslal som vymenit lockout packu, ale neviem ci to pomôže. Všetko som samozrejme vycistil a premazal.
Zena ma na biku Recon a tam to doslova "striela" pri odomykani a ide ti rychlo a svizne...
Viete poradiť?
Dakujem.
Ja som tiež komplet všetko rozobral, namazal a furt sa to zasekávalo. Niet s tým rady, tak som to poriešil takto a už vyše roka to spoľahlivo funguje bez akéhokoľvek zásahu. Že to nevyzerá tip-top je mi fuk.
vidim ze rovnaky bike rovnaky problem - mne ju odomklo ale bud som trhol rajdami dohora alebo po prvom vacsom naraze. chcel som snou dojazdit sezonu a poslat na servis - olej, tesnenia ... a pripomenut aj lockout no k tomu som sa uz nedostal.
Tiež som mal s Rebou dual air takýto problém.Vyriešil som to väčším našponovaním tej vratnej pružiny vnútri o pol otáčky, musela sa vŕtať nová dierka...Foto ani vidlicu už nemám.
Ako som spominal vyssie, blbne mi, teda ide pomaly a lezerne odomykanie reby...
Vidlica je v servise a nevedia si s tym poradit, Vraj ked je lanko prec tak odomyka dobre a lahko, vybrali aj patronu a dali spat.
Akonahle sa napoji vidlica na packu a lanko (lanko, buzirka a packa je uz tiez nova) tak to robi zas. Odomyka pomaly, treba tomu "pomoct" skratka.
Vidlica je stale v servise v NR.
Viete niekto poradit co to moze byt za problem?? Nejaky napad?
Dakujem.
Tak nepochodil som ani v NR servise. Vybrali patronu, vtedy sa to vraj vracia dobre, akonáhle sa tam da lanko tak sa to nevracia.
Takze nemam to vyriesene a zaplatil som iba za servis...
Na to kaslem, len neviem co dalej....
Celu patronu skusit vymenit...len to je 100 eur ....
Pre mňa ako amatéra to malo viac negatív než pozitív, tak som ten remote lock komplet odmontoval. Ak si dobre pamätám, tak po odomknutí tiež bola páčka lenivá. Na 100% sa odomkla až pri jazde po nerovnostiach, čo by som nevidel ako problém.
Jano82: tusim som raz tiez nieco take riesil. Ale davno, nepamatam si nic. Ak ti bez lanka funguje kolecko dobre, ale nema silu, tak s tym nic neurobis. Ak ale sila vratnej pruziny je dostatocna, ale po namontovani to nejde, tak treba prezriet vodiace drahy v kolecku + vstup , kde zapadne bowden. Pravdepodobne tam bude zrada. Vyskusaj len nahodit bowden s lankom , to musi ist uplne lahucko, ak nejde a drhne, niekde v ceste je problem a ten treba poriesit.
Na vrchu toho lock -out je mala šroubička ktorá drží celý ten sersam... ak ju dotiahnieš kúsok viac aké je potrebné, tak vtedy sa zasekáva a nejde odomknúť. Tiež som na to narazil pri servise mojej Reby... Takže u mňa stačilo dotiahnuť tu sroubičku naozaj na 2 Nm.
Ahojte,
Pripojím sa k téme. Mám Lector 2017 s rs Reba a tiež mi to začalo nedávno drhnúť. Skúšal som všetko čistiť /mazať... nič nepomáhalo.
Potom som našiel toto video a trochu som prebrúsil plastové hrdlo na Motion control a šľape ako nový 🤩.
Ahojte,
Pripojím sa k téme. Mám Lector 2017 s rs Reba a tiež mi to začalo nedávno drhnúť. Skúšal som všetko čistiť /mazať... nič nepomáhalo.
Potom som našiel toto video a trochu som prebrúsil plastové hrdlo na Motion control a šľape ako nový 🤩.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zihadlo 5, možno ťa teda po budúcej sezóne navštívim.
Ja som jazdil na "zamknutej" 6 mesiacov, reku ja tu pi.... montovať na riaditka nebudem. Potom som sa v práci nudil, zo srandy namontoval a zistil čo som nechcel
mam starsiu verzu MC, nedavno som to rozoberal, pruzina v nej by sa asi otocit nedala - ma hacik a ten neumoznuje napnutie do opacnej strany
Mam vidlicu Rock shox reba (Ghost lector 2017) a blbne to odomykanie vidlice. Teda zamknut sa da, ale odomknut ide horsie, treba tomu "kolecku" niekedy pomôcť. Ako keby je tam slaba ta pruzina vo vnutri...?? Rozmyslal som vymenit lockout packu, ale neviem ci to pomôže. Všetko som samozrejme vycistil a premazal.
Zena ma na biku Recon a tam to doslova "striela" pri odomykani a ide ti rychlo a svizne...
Viete poradiť?
Dakujem.
Vidlica je v servise a nevedia si s tym poradit, Vraj ked je lanko prec tak odomyka dobre a lahko, vybrali aj patronu a dali spat.
Akonahle sa napoji vidlica na packu a lanko (lanko, buzirka a packa je uz tiez nova) tak to robi zas. Odomyka pomaly, treba tomu "pomoct" skratka.
Vidlica je stale v servise v NR.
Viete niekto poradit co to moze byt za problem?? Nejaky napad?
Dakujem.
Takze nemam to vyriesene a zaplatil som iba za servis...
Na to kaslem, len neviem co dalej....
Celu patronu skusit vymenit...len to je 100 eur ....
https://www.youtube.com/watch?v=ZpRs-5VWcps
https://www.youtube.com/watch?v=ZpRs-5VWcps
Som sa natrápili s tou Rebou... Rozobral som to podľa toho videa a super 👍... až teraz to vyzerá že bude dobre, ďakujem.