Zaujimal som sa o tuto temu minuly tyzden, prave kvoli cenam. Dost som toho vycital na ceskom bike-forume a pisali tam prevazne kladne ohlasy az na ram full 1, pri ktorom vraj udavaju zdvih 100 mm a v reale je to 70 mm a potom nejake rameno narazi na ram, neviem presne co je tym myslene, skus si to tam vyhladat, je na tom fore toho dost. Osobnu skusenost s nimi nemam ale uvazujem o ich rame tiez.
Ja som s nimi komunikoval cca pred 3rokmi,keď som chcel kúpiť cestný rám,presne ako píše kolega vyššie,vyberieš si rám+farebnú kombináciu+nápisy na rám a potom to zalakujú a pošlú.Aspoň mne to tak vtedy ponúkali.
Ja som chcel len rámovú sadu,ak si správne pamätám,tak napísali že max. 14dní,ale to sa mohlo za 3 roky zmeniť,veď im skús napísať,komunikácia bola s nimi na úrovni. No nakoniec som sa rozhodol pre iný rám,takže reálne skúsenosti s ich výrobkami nemám.
pisal som vcera vecer...este je len rano...zatial neodpisali...No ..som netrpezlivy..no..Ja hladam nieco lacne so zarukou....Myslel som, ze pojdem do jazdenky nejakej..ale radsej kupim taketo nieco
ja som sa zaujimal o full mtb ramy, mam vyssiu hmotnost, aj vysku, tak som zistoval ci by bol problem s mojou hmotnostou na ich ramoch. odpovedali, ze ramy problem mat urcite nebudu, len musim pozhanat vhodny tlmic. nakoniec som kupil jazdenku, tak realne skusenosti ziadne, ale komunikacia na urovni a dobra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.