ku koncu sezony sa mi bajk nejak pomaly rozpada a pribudaju problemy s ktorymi si neviem rady...
Ked vycentrujem kotuc presne na stred medzi platnickami pomocou podloziek tak kotuc ide krasne a nesucha...avsak ked zatazim bajk...sadnem si na nho...tak kotuc az extremne sucha o jednu stranu...ak nastavim kotuc tak ze sucha ked nie je zatazeny a potom ho zatazim tak kotuc ide v podstate hladko iba s naozaj minimalny suchanim (napr. v zakrute, alebo pri extremnom zatazeni - korene, sutre a pod)...
Neviete v com moze byt problem? - brzda, kotuc, ram, rafik, naboj, oska...hm????
Brzda Magura Marta SL Gold 2008, 160mm, kolesa Mavix Crosmax SLR 2008, ram Merida Matts FLX 5000-D (zadna stavba carbon)...vsetko jazdene cca 5000 km...a robi mi to poslednych 300 km...
Nejake napady, skusenosti, rady???? DAKUJEM
posledný komentár: 16. 12. 2021 o 21:39
Co sa tyka toho, ze to nevyzera ako vola na upinaku .. never tomu. Kruti sa to a fest. Videl som to na Vckach na prednom, videl som to na zadnom, kde sa mi neustale znacne krivili upinaky na mieste, kde sa to upinalo hlavicou. Proste upnutie beznych upinakov na 9mm osku je strasne slabucke.