ked som ho pre asi rokom kupoval, patricne som ho vychvalil, co sa tyka mnozstva funkcii, ovladania, ale aj dizajnu, som naozaj spokojny, ale...
- ako som po case pisal, vyskytol sa jeden problem: obcas sa stalo, ze pocas jazdy akoby zamrzol, neukazoval akt. rychlost, cas stal a takisto aj pocitadlo km., sucasne symbol, ktory blika, ked komputer meria, neblikal, ale svietil, pritom sa menila aj aktualna vyska (tento udaj nie je velmi presny)...po case "odmrzol" a akoby prejdene metre dobehli skutocnost, lenze nie cas, tym padom aj vsetky udaje, ktore sa s nim spajaju boli skreslene a okrem toho aj prevysenie...akoby pocas "zamrznutia" nemeral nic, len prejdenu vzdialenost...
- vymenil som vtedy baterku a mal som dojem, ze sa to napravilo, lenze je to tu zase...
ma este niekto podobnu skusenost alebo sa to tyka iba mojej sigmy?
PS: ak nie som sam, tak...surne predam sigmu bc 2006 mhr
ale nie, asi som vychvalil den pred vecerom
Vymenim za pivo(a) prislusenstvo k MHR 2006. Mam 1x comp, 2x senzor, magnety... Nieco funguje na 100%, nieco na menej
Ak prevediem zobrazovanú jednotku nameranej výšky z veličiny meter na tisícinu míle, dostanem správny výstup. Napr. namerané stúpanie 775 m = 0, 481 míle. Údaj (tisícina míle)481 zhruba zodpovedá nastúpaným metrom nameraných na Edge 705, resp. inom barometrickom merači.
Skúsil som to prepočítať z viacerých meraní a vždy dostanem údaj, ktorý zodpovedá zhruba reálne nastúpaným metrom. (odchýlka je minimálna, zodpovedajúca nerovnomernosti meraní jednotlivými prístrojmi)
Správne nastúpané metre počas jazdy zistím násobením 0,6 X zobrazovaného údaju. Teda počas jazdy si trénujem nielen telo ale aj mozog.
Ďakujem vám súdruhovia z NDR !
ved prave - predtym som mal 2 kocici oka a bez problemov, len sa po rokoch zodrala guma na tlacitkach... Asi do sigmy prijali sudruhov vyvojarov z DDR
posledný komentár: 27. 4. 2021 o 14:47