Zdravím, uvažujem nad kúpou nového bicykla, no finančne to nie je ako asi u každého najlepšie. Mám 5 ročný bike značky Madison, rám NORFOLK DSX ... Najradšej by som ho prerobil, no neviem čo kúpiť, aby bol vhodný pre mňa. Jazdím väčšinou v lese a aj okolo domu po normálnych cestách. tak čo by ste mi odporučili kúpiť. Potrebujem hlavne kotúčové brzdy, komplet kolesá a predné opruženie mám, no len klasické a zadné tiež obyčajné. Vďaka za návrhy a rady.
a odporucam, ked chces celopero porozhliadnut sa po bazaroch tam najdes pri trochu stastia aj nejakeho specialized big hita za tych 700ecok , a ked nechces jazdeny tak urcite nie celopero, HT-jednoznacne..a to CTM RAPTOR PRO..to by mohlo stacit
nooo tak tento sa mi páči....a mám otázku xD keď budem jazdiť v lese a budem mať len vpredu odpruženie, nebude to so mnou hádzať? myslím, že keď nemám zadné odpruženie,,..
a ešte sa chcem spýtať, akú cenu mám dať na predaj toho čo mám teraz? ..ste odborníci ..myslím že to nebude ťažké...a hrdza je len na pružine a na pár skrutkách...nikde inde nie je.
jasné že to bude "hádzať",aj z biku ťa niekedy vyhodí(ale to aj z fulla)
ja mám HT a nejak si nesťažujem,keď niečo dať,tak to dám aj na mojom(a to mám vpredu RST ) a keďže to chceš na FR a nie na DH tak by ti podľa mňa stačil aj HT
tým som chcel povedať to,že mňa môj HT nejak neobmedzuje...
nooo tak tento sa mi páči....a mám otázku xD keď budem jazdiť v lese a budem mať len vpredu odpruženie, nebude to so mnou hádzať? myslím, že keď nemám zadné odpruženie,,..
Ja jazdim tiez len HT ( KGB...to je vlastne iba inak nazvany CTM RAPTOR)...a jazdim s nim DH a zeby to nejak extremne hadzalo sa neda povedat, jedine v tych moc skalnatych usekoch ale pochybujem ze ked chces v lese jazdit ze tam nieco take budes mat...a to co navrhol macroo toho authora to je podla mna blbost...co ked ho to chyti ??? zbytocne potom bude vela penazi vrazat do biku aby sa dostal na uroven toho raptoru a strasne vela preplati kym sa na tu hranicu dostane kup CTM RAPTOR PRO a budes mat pokoj..a nezabudni nakupit (hlavne prilbu najlepsie integralu a chranice nôh..pistala a koleno) casom korytnacka atd... a za ten tvoj mozes pytat max. 100eur
ja mam 185cm a jazdim ho....ten bicykel nieje urceny na dlhe jazdy/vyjazdy respektive..hradza a tak...lebo tu by si umrel keby si mal prejst 20km ....aj ked ja si to vzdy do zahrady musim pretrpiet hehe ale to som ja ...proste ten bike je urceny na "DIRT" max. Freeride a tam musi byt ten ram mensi obratnejsi..budes si musiet zvyknut sediet inac než si bol zvyknuty doteraz
Tiez by som ti urcite odporucil pozerat sa po bazaroch .. teraz som tam tier videl nejakeho fulla za 650 ak sa dobre pamatam.. A ak by si chcel predsa len novy .. tak ako pisali chalani vyssie... to CTMko ti bude akurat.. (jazda na nom bude oproti tvojmu predchadzajucemu ´´fullu´´ balzam na dusu...) A cenu tvojho stareho? ..neuraz sa.. ale myslim ze to vacsiu hodnotu ako 20eur nema.. aj keby bol vo velmi dobrom stave.. skus ho do dakeho bazaru ponuknut.. ja som tiez davnejsie dal nieco take do bazaru(za 500sk).. za dva tyzdne sa predal a mal som pokoj..
neviem ci sa stym chces sem tam aj len tak previezt alebo chodit len skakat a blbnut do lesa... Ak by si na nom chcel aj jazdit tak ti bude ten raptor maly..to by som ti radsej odporucil toho zephira .. ak len skakat.. tak raptor bude urcite obratnejsi...
ano toho zephyra radsej... lebo raptor mi bude dost maly...no a s tou cenou...idem zo 100€ postupne budem znizovat.. a nejaky dobry bazar ? kde vy predavate?
ja predava a kupujem prevazne tu .. ked sa pozries na hornu listu.. tak vedla fora je bazar..
..tiez si myslim ze ten zephir ti bude lepsie vyhovovat..
A pokial ide o predaj stareho.. tak to na nete tazko predas... skor do dakeho kamenneho bazaru.. tam je vacsia moznost.. ale ako som povedal .. nie za 100 ale za 20-30 .. alebo ponukni ludom v okli .. susedom atd.. mozno by niekomu padol na nakupy atd..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ešte sa chcem spýtať, akú cenu mám dať na predaj toho čo mám teraz? ..ste odborníci ..myslím že to nebude ťažké...a hrdza je len na pružine a na pár skrutkách...nikde inde nie je.
ja mám HT a nejak si nesťažujem,keď niečo dať,tak to dám aj na mojom(a to mám vpredu RST
tým som chcel povedať to,že mňa môj HT nejak neobmedzuje...
bud daruj zadarmo=za odvoz.. ked chces penaze tak neviem ci 15-20€ niekto da..
Ja jazdim tiez len HT ( KGB...to je vlastne iba inak nazvany CTM RAPTOR)...a jazdim s nim DH a zeby to nejak extremne hadzalo sa neda povedat, jedine v tych moc skalnatych usekoch ale pochybujem ze ked chces v lese jazdit ze tam nieco take budes mat...a to co navrhol macroo toho authora to je podla mna blbost...co ked ho to chyti ??? zbytocne potom bude vela penazi vrazat do biku aby sa dostal na uroven toho raptoru a strasne vela preplati kym sa na tu hranicu dostane kup CTM RAPTOR PRO a budes mat pokoj..a nezabudni nakupit (hlavne prilbu najlepsie integralu a chranice nôh..pistala a koleno) casom korytnacka atd... a za ten tvoj mozes pytat max. 100eur
http://www.ctm.sk/model/dirt-freeride-raptor+pro.php tento raptor odporucam
myslím že tento by bol lepši pre mňa http://www.kubicasport.eu/produkt/1403/CTM-ZEPHYR-PLUS-DISC-09/
100eur?? tak to potom drzim palce....
pripadne bazar je tiez fajn riesenie na slusny bajk..
ten stary bajk pochybujem, ze predas.. ale mozno sa za par korun niekto najde..
..tiez si myslim ze ten zephir ti bude lepsie vyhovovat..
A pokial ide o predaj stareho.. tak to na nete tazko predas... skor do dakeho kamenneho bazaru.. tam je vacsia moznost.. ale ako som povedal .. nie za 100 ale za 20-30 .. alebo ponukni ludom v okli .. susedom atd.. mozno by niekomu padol na nakupy atd..