Zdravím, uvažujem nad kúpou nového bicykla, no finančne to nie je ako asi u každého najlepšie. Mám 5 ročný bike značky Madison, rám NORFOLK DSX ... Najradšej by som ho prerobil, no neviem čo kúpiť, aby bol vhodný pre mňa. Jazdím väčšinou v lese a aj okolo domu po normálnych cestách. tak čo by ste mi odporučili kúpiť. Potrebujem hlavne kotúčové brzdy, komplet kolesá a predné opruženie mám, no len klasické a zadné tiež obyčajné. Vďaka za návrhy a rady.
na 100 zabudni.. to ani neznalec nekupi.. neznalec skoci do tesca a kupi presne to iste akurat nebude hrdzavy..
tych 20€ je uz aj so zapocitanym listkom na autobus ktorym pojdes domov..
počuj,feri_crosby,čo vlastne chceš?Zephyr je skorej na "AM.EN" ciže sa dá na ňom aj pomerne slušne šľapať a v určitej(dosť obmedzenej) miere sa s ním dá aj voľačo skočiť
Raptor je na čiste na "skákanie" -FR,DJ
ja mám 185cm,jazdím DH,FR na LF Cocaine 14" o ktorom je všeobecne známe že je dlhý ako autobus(to je voláka hovadina,pretože je asi o 1cm dlhší ako Raptor) a nemám pocit že ten bike mi je malý,šlapať sa na tom dá tak 25metrov,niekedy možno aj 100 (ale to kvôli mojej malej zásobe ľahkých prevodov a jednopíle vpredu),ale vážne,nerobí mi problem na ňom vyšlapať to isté čo vyšlapem na XC biku,akurát to ide pomalšie
len pre porovnanie-môj LF-http://pokec.azet.sk/turbozetor/fotoalbumy/14kg-kokainu/ft-259101987#/turbozetor/fotoalbumy/14kg-kokainu/ft-314925140
no ja to chcem hlavne do lesa (taký zjazd - nie súťaže, len tak voľne) ale jazdím aj normálne akože okolo domu ako som už spomenul, po dedine a tak.. a ten zephyr ...asi ho kúpim...no a predaj...uvidím čo sa bude dať robiť.
ja debil,zabudol som to dopísať,XCR je od výrobcu určená na max 185mm kotúč...pri väčšom rozmere môže dojsť k ujme na vidlici(praske,zlomí sa) a potom bude nasledovať ujma na tvojom zdraví a to nikto nechce
jj to im povec to v phode spravia a opytaj sa aj na gripy ze ci tam nahodou niesu tie take detske strasne male...a ak ano tak nech ti ich vymenia za normalny rozmer
ja debil,zabudol som to dopísať,XCR je od výrobcu určená na max 185mm kotúč...pri väčšom rozmere môže dojsť k ujme na vidlici(praske,zlomí sa) a potom bude nasledovať ujma na tvojom zdraví a to nikto nechce
ani 180 by som nedaval... vyvaklis aj so 180 ... daj tam 160ky
ja ju mam a viac ako 160 by som sa bal dat
neviem ci sa stym chces sem tam aj len tak previezt alebo chodit len skakat a blbnut do lesa... Ak by si na nom chcel aj jazdit tak ti bude ten raptor maly..to by som ti radsej odporucil toho zephira .. ak len skakat.. tak raptor bude urcite obratnejsi...
100eur?? tak to potom drzim palce....
je otazne, ci to vobec predas. Mylim, ze keby si si ten bike odlozil niekam do kolnicky a vytiahol za niekolko rokov, v muzeu uz by to kupili ako hodnotnu starozitnost.
no to som si takto neuvedomil ... ale ja by som tam aj tak nedal viac ako 160 potom ked da ine brzdy /lepsie/ a neha vsetko ostatne tak nech sa nedivi ze ju vyvakli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tych 20€ je uz aj so zapocitanym listkom na autobus ktorym pojdes domov..
Raptor je na čiste na "skákanie" -FR,DJ
ja mám 185cm,jazdím DH,FR na LF Cocaine 14" o ktorom je všeobecne známe že je dlhý ako autobus(to je voláka hovadina,pretože je asi o 1cm dlhší ako Raptor) a nemám pocit že ten bike mi je malý,šlapať sa na tom dá tak 25metrov,niekedy možno aj 100
len pre porovnanie-môj LF-http://pokec.azet.sk/turbozetor/fotoalbumy/14kg-kokainu/ft-259101987#/turbozetor/fotoalbumy/14kg-kokainu/ft-314925140
a predávaj to fakt za max. 30e
ani 180 by som nedaval... vyvaklis aj so 180
100eur?? tak to potom drzim palce....
je otazne, ci to vobec predas. Mylim, ze keby si si ten bike odlozil niekam do kolnicky a vytiahol za niekolko rokov, v muzeu uz by to kupili ako hodnotnu starozitnost.
mechanicke Tektra na 160 kotucoch?To bude na silne prsty