zatial iba teoreticky, ci sa daju lepsie odstupnovat prevody... cestna kazeta je vazny kandidat, ale asi by mi 32 chybalo, na druhej strane vpredu mensie ako 22 asi nenajdem, riesenie XTR 12-34 tiez nie je dokonale...
zatial iba teoreticky, ci sa daju lepsie odstupnovat prevody... cestna kazeta je vazny kandidat, ale asi by mi 32 chybalo, na druhej strane vpredu mensie ako 22 asi nenajdem, riesenie XTR 12-34 tiez nie je dokonale...
Netáraj... Načo by ti bol prevod 22X32? Že do kopca? Si mladý, nabúchaný a kým do toho kopca vyďatluješ na takom prevode, tak to rýchlejšie vybehneš!
Ja, starý dedo, mám najľahší prevod 30x30 a stačí. Čo neutočím silou, to vytlačím.
pre doplnenie - 34 mi nechyba, 30-32 max mi staci, skor ma trapia uplne zbytocne prevody 11,12,13 a namiesto nich by som radsej prijal jemnejsie krokovanie v rozpati 20-30
ako bolo spomenute, cestna kazeta to umoznuje, no zase 27 najvacsia mi je malo (alebo skusim potrenovat )... tak som rozmyslal, ci sa to neda lepsie odkrokovat
Chceš chodiť bosý po starom meste? Sa správaj slušne k starcom! hehe
Ináč riešenie nemám. Ja mám rád aj 11z. pastorok. Nie žeby som na ňom ťahal hore kopcom, ale v istých zjazdoch sa mi ide lepšie keď treba trošku potočiť kľukami a aspoň sa mi nestane efekt zašlapnutia do prázdna. Áno, mohli by ste namietať, že tých zjazdov je zopár za rok ale v rýchlosti nad 40 km/h je mi prirodzenejšie sem tam zašlapnuť na najťažšom MTB prevode.
Jedno OT: Macka aj keby mala bajk, tak jej ta kazeta staci, kedze aj tak ho vzdy nosi do ciela pesi.
Jedna fakticka k veci: 11 zubovy pastorok by som obetoval kedykolvek, o 12 zubovom by som rozmyslal, ale 13 zuboveho by som sa nevzdal ani nahodou. Ja by som bral 12-32, pripadne 13-32. Ale taka verzia sa asi nerobi resp. pri cene tohto nestandardneho riesenia sa neoplati uvazovat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dopredu by sa mala dať dať aj 20z ak máš 5 chápadlové kľuky
Netáraj... Načo by ti bol prevod 22X32? Že do kopca? Si mladý, nabúchaný a kým do toho kopca vyďatluješ na takom prevode, tak to rýchlejšie vybehneš!
Ja, starý dedo, mám najľahší prevod 30x30 a stačí. Čo neutočím silou, to vytlačím.
ako bolo spomenute, cestna kazeta to umoznuje, no zase 27 najvacsia mi je malo (alebo skusim potrenovat
zatial ostavam pri 11-32 standarde... dik za tipy
Ináč riešenie nemám. Ja mám rád aj 11z. pastorok. Nie žeby som na ňom ťahal hore kopcom, ale v istých zjazdoch sa mi ide lepšie keď treba trošku potočiť kľukami a aspoň sa mi nestane efekt zašlapnutia do prázdna. Áno, mohli by ste namietať, že tých zjazdov je zopár za rok ale v rýchlosti nad 40 km/h je mi prirodzenejšie sem tam zašlapnuť na najťažšom MTB prevode.
Jedna fakticka k veci: 11 zubovy pastorok by som obetoval kedykolvek, o 12 zubovom by som rozmyslal, ale 13 zuboveho by som sa nevzdal ani nahodou. Ja by som bral 12-32, pripadne 13-32. Ale taka verzia sa asi nerobi resp. pri cene tohto nestandardneho riesenia sa neoplati uvazovat...
http://harriscyclery.net/itemdetails.cfm?ID=800
http://harriscyclery.net/product-list/miche-b572/cassette-cogs-t705-qc49/?startRow=51
http://www.ebikestop.com/cassette_parts_cassette_cogs))443.php
(tento posledny cudny link treba skopirovat cely aj s obomi zatvorkami)
http://sheldonbrown.com/k7.html
Kubad co dokazes zohnat a za ake ceny?