Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
Rychly dotaz: RS Reba/boost alebo DT SWISS OPM O.L.? Cena rovnaka, 29", 100mm, maratony a take to xc jazdenie, hmotnost 71kg. Bude mat prinos tuhost boost naboja vpredu? Alebo je to zanedbatelne...
Niekto skúsenosti s Fox 36? Mením navzájom patróny na dvoch vidliciach, Fit4 za RC2 a jedna má trochu inú koncovku tej ,,tyčky´´ ktorá sa dáva do spodných nôh. Neriešiť, vymeniť? Pre info, mením kvôli oske, potrebujem 15x100.
Takisto tam je jeden modrý token, nechať ho, či vybrať? Použitie bežné AM jazdenie, skoky max 1m.
Diky
Zdravim...ma niekto skúsenosť s vidlicou Fox32 stepcast perf. 100mmboost na 29 kolesa.
Planujem výmenu Recon silver TK. Odporučili by ste ju alebo sa radsej poobzerať za niečim od rockshoxu? Viem ze RS ma lacnejší servis ako Fox ale ide mi hlavne o hmotnosť a chod vidlice. Dik
Zdravím, teraz po dlhšom čase som zavítal do tejto témy. Ak je to ešte aktuálne, ja mám tú vidlicu, presne to je: Fox 32 Float Step-Cast Performance FIT4, 100mm, boost, 51mm offset, 2017. Kúpil som ju ešte v zime na bikecomponents.de a je to OEM verzia alebo niečo také. Som sňou úplne spokojný. Nejazdil som iné vidlice v tej triede/cenovej kategórii, môžem len potvrdiť, že chod má parádny a váha... jedna z najľahších na trhu. Čo sa týka rozdiel Factory a Performance, neviem čo by na to Mikki68 povedal, ja som túto Factory verziu nejazdil, len som čítal na mtbr.com od viacerých, že sa to vôbec neoplatí. Vraj tá Kashima vrstva nerobí citeľný rozdiel.
Niekto skúsenosti s Fox 36? Mením navzájom patróny na dvoch vidliciach, Fit4 za RC2 a jedna má trochu inú koncovku tej ,,tyčky´´ ktorá sa dáva do spodných nôh. Neriešiť, vymeniť? Pre info, mením kvôli oske, potrebujem 15x100.
Takisto tam je jeden modrý token, nechať ho, či vybrať? Použitie bežné AM jazdenie, skoky max 1m.
Diky
Nazdar ludia snažím sa dať dokopy pružinovú Durolux-ku a zistil som že tam mán rozmlátené futra. tak sa chcem spýtať či tu niekto nevie ako to vymeniť prípadne kde ich zohnať lebo som ich nikde nenašiel
Ďakujem. Potrebujem hlavne uzamykanie vidlice a ako také pruženie. Môže byť kľudne i bazár. Rozpočet nič extra. Do 100€ Vzduch základ ide o čosi viac..ale asi sa to oplatí,aby som to opäť po roku nemenil.
Z môjho pohľadu vyzerá lepšie ako tá čo tam bola pôvodne len si treba pozrieť aký je hlavové či je tam či je tam klasika alebo taper ak je tam klasika tak si za vodou len asi budeš musieť meniť predný kotúč lebo tá Suntura tam má minimum 180 mm kotúč
Zdravim, casom by som rad menil vidlu na biku. Jazdim hardtail a chcel by som nejaku vidlu s aspon 34mm nohami a idealne za cenu do 300. Viem je to celkom malo ale pokukujem na sr suntour aion. Vedeli by ste mi poradit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diky
Planujem výmenu Recon silver TK. Odporučili by ste ju alebo sa radsej poobzerať za niečim od rockshoxu? Viem ze RS ma lacnejší servis ako Fox ale ide mi hlavne o hmotnosť a chod vidlice. Dik
Zdravím, teraz po dlhšom čase som zavítal do tejto témy. Ak je to ešte aktuálne, ja mám tú vidlicu, presne to je: Fox 32 Float Step-Cast Performance FIT4, 100mm, boost, 51mm offset, 2017. Kúpil som ju ešte v zime na bikecomponents.de a je to OEM verzia alebo niečo také. Som sňou úplne spokojný. Nejazdil som iné vidlice v tej triede/cenovej kategórii, môžem len potvrdiť, že chod má parádny a váha... jedna z najľahších na trhu. Čo sa týka rozdiel Factory a Performance, neviem čo by na to Mikki68 povedal, ja som túto Factory verziu nejazdil, len som čítal na mtbr.com od viacerých, že sa to vôbec neoplatí. Vraj tá Kashima vrstva nerobí citeľný rozdiel.
Diky
Nikto?
Ďakujem za odpoveď
Potrebuješ:
29"
100mm zdvih
Tappered
Quick release / rýchloulinák
https://www.bike-discount.de/de/kaufen/manitou-markhor-ts-air-29-100-tapered-remote-957639
Potrebuješ:
29"
100mm zdvih
Tappered
Quick release / rýchloulinák
Ďakujem. Potrebujem hlavne uzamykanie vidlice a ako také pruženie. Môže byť kľudne i bazár. Rozpočet nič extra. Do 100€ Vzduch základ ide o čosi viac..ale asi sa to oplatí,aby som to opäť po roku nemenil.
https://www.bike-discount.de/de/kaufen/manitou-markhor-ts-air-29-100-tapered-remote-957639
Tá ide úplne farebne k nemu ale o kilo viac cez rozpočet.
Chlapci toto na ten mongoose by šlo nie?