Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
No, nakoniec teda manitou asi nebude. Plán je taký že ak rám umožňuje dve možnosti 140 a 160mm zadného zdvihu, teoreticky by mal umožniť aj tretiu a to stred - 150mm.
Pre 140mm pýta tlmič 205x57,5. Pre 160mm tlmič 205x62,5. Vychádza mi z toho že keď tam prdnem tlmič 205x60 mal by som byť niekde na 150mm. Na zahraničnom fóre som sa dočítal že by to malo byť 152mm ale je to neoverené info bez zdroja. Musím to ešte preveriť, písal som aj priamo výrobcovi ale zatiaľ bez odpovede. Tým pádom by mi dopredu stačila 160mm vidla a hotovo.
Sú aj inde akcie na FOX34PerfElite s Grip2 za 310e, ale zas na XC jazdenie to nemá zámok a ťažko povedať či to nie je aj zbytočné. BomberZ1 na také jazdenie isto nie a 36 ak tak len novú verziu SL. Klasická36 je na úplne iné trate.
Citlivosť na začiatku, lepsie žehlenie, progresivita a nižšia hmotnosť.Lebo RECON tie menšie rovnosti moc nezehlil,bývam taky vytraseny.Celkovo lepsi prejav
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre 140mm pýta tlmič 205x57,5. Pre 160mm tlmič 205x62,5. Vychádza mi z toho že keď tam prdnem tlmič 205x60 mal by som byť niekde na 150mm. Na zahraničnom fóre som sa dočítal že by to malo byť 152mm ale je to neoverené info bez zdroja. Musím to ešte preveriť, písal som aj priamo výrobcovi ale zatiaľ bez odpovede. Tým pádom by mi dopredu stačila 160mm vidla a hotovo.
Do coho radsej ist?
Druha vec, že to ma ist na ebajk. Je teda potreba pozerat verzie optimalizovane pre ebajky? Mohla by byt obycajna 34 na ebajk malo?
-20% RockShox SID SL Select RL 3P Crown 29" Boost odpružená vidlica, čierna
od 659 € -20%
MOC 879 €-19% RockShox Reba Gold Isolator 2P Remote 29" Boost odpružená vidlica, 100 mm, offset 44 mm
471 € -19%
MOC 589 €Ked uz ta najdi sidu s 35 nohami..tuhšia hladšie hodi