Zdravim, cakam kedy mi dojde moj bajk ktory bude mat vidlu Rock shock xc 32 tk 100mm- mala by to byt vzduchova vidla a tie vraj treba nejako spravne nafukat- preto sa pytam ako sa to cele nastavuje
40% je pekna somarina..cca 15- 20% je odporucana hodnota.cize u 100mm vidlice 20mm zasunutia...
nafukaj podla tabulky na nohe vidlice a potom postupne sfukuj po 5psi a meraj
Ja som skusal to pruzenie na mieste (len neviem ako velmi sa mam zapriet) skusal som len tak bezne zapruzit tak tych 50mm dava urcite a ked som sa poriadne zaprel 70mm cize asi bude makka, no ale v terene ked som dal zjazd po nerovnostiach bolo to super ani som nevedel ze nieco mam pod prednym kolesom. To ze to mam byt tych 10-40 mm som nevedel skusim fuknut tak a uvidim v terene co to spravi
ale zapruzit, zapruzit. Aj celou vahou sa hod na to . Hlavne nech je nafuknuta. Potom sa opatrne posad. Pruzina by sa ti mala postarat o navrat. nato tam je. ked uz budes mat sag nastaveny ( cize 1 - 4 cm zanorenia vklude ), tak sup do lesa. A poriadne vyskusat. Ak je to nova vidlica, tak urcite bude potrebovat nejaky cas na zabeh. casom zistis ako ju podfuknut .
Ahojte mam otazku. Mam nastaveny sag na 20mm ( vidlica reba 100mm) no a obcas po vyjazde mam tu gumicku nad 100mm zdvihu ( cca10mm) je to asi ked nahodou schadzam obrubnik alebo vacsia nerovnost. Aj by som tam dofukol len zas potom mi pride moc tvrda. Co s tym?
FS-REBA-RL-A9 - 35T11059504
Mam ju presne zo sram stranky nafukanu ako mi odporucilo. Ked sadnem na bike tak zanorenie je tych 20 percent. Osobne mi to uz teraz pride tvrde aj by som ubral len ako pisem vyssie uz teraz mam problem ze ked chytim velku dieru tak som az za 100mm zdvihu.
Prosim o radu, ci je nasledovne chovanie RS Revelation Debon air OK.
Ak z nej vypustim trochu vzduchu, aby som mal SAG na cca 25%, tak vidla bez zataze mierne klesne, cca 0,5-1cm, na uroven 10% Sagu aj bez jazdca. Je to OK?
Ak ju dofuknem ze sa zdvihne, tak mam SAG ledva 20% a vidla je citelne tuhsia.
OK to nie je ale je to urcite relativne bezne. Vacsina vzduchovych vidlic ma dve vzduchove komory, pozitivnu a negativnu, vacsinou kazdu z jednej strany piestu. V skratke vacsi tlak v negativnej komore sposobi toto vcucnutie, vacsi tlak v pozitivke sposobi horny doraz, klepanie v max vysunuti.
Pokial nevies fukat negativku priamo tak ma vidlica najskor port ktorym sa v konkretnej polohe piestu vyrovnavaju tlaky medzi pozitivkou a negativkou. Obcas sa stane ze sa port zanesie a to bude pravdepodobne i tvoj pripad. Mozes to rozobrat, vycistit a poskladat a malo by to fixnut tvoj problem. Pripadne skusit nafukat vidlicu na takmer max tlak a skusit ju postlacat ci uz doma alebo pocas jazdy. Obcas to ten port vycisti. Alebo vyfucat vidlicu a fukat ju tak ako sa ma, postupne po malych castiach a zakazdym ju parkrat prepruzit aby sa tie tlaky vyrovnali. Zaneseny port ale znamena ze nejak casto tu vidlicu neservisujes.
Tak som to nafukal na 150, piest sa krasne zdvihol, akurat SAG ledva 10%.
Tak som to aj uplne sfukol, vidla padla dole, a moc sa jej zdvihanim bajku hore ani nechcelo, max 4cm.
Ma to vo vyfuknutom stave chodit hore dole na dorazy lahko?
Nazad som to nafukol aby bol SAG cca 25%, ale to zanorenie bez zataze je stale na urovni 10%nej znacky, t.j. cca 1,5cm od stavu ked je nafuknuta na 150. Ako keby samotna vaha bajku spravila SAG 10%, ked zdvihnem koleso tak sa vidla vysunie o tych 1,5cm.
ma najazdenych cca 1500km, ziadne bajkparky alebo divoke skoky, servisovana nebola.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
staci normal pupa, je tam nejaky speci ventil ?
-15% FORCE SHOCK pumpa na odpružené vidlice/tlmiče, strieborná
34,99 € -15%
MOC 40,99 €Tu mas linku na servisny dokument : http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/aY_r0C_tUC2cAOn3Yey1wiBcFo8Qp_jwDEDMf8OW1O4/mtime:1372788174/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004207_rev_a_2013_sektor_recon_xc32_solo_air_service_manual.pdf
V tomto doku mas zas tabulku tlakov :
http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/tHgiGl-i5gGkjsvrXujQN0wqof99r6iaO4VCVWpP4s0/mtime:1372788167/sites/default/files/techdocs/gen0000000004392_rev_a_rockshox_oil_air_and_coil_chart_2014_0.pdf
nafukaj podla tabulky na nohe vidlice a potom postupne sfukuj po 5psi a meraj
Tu mas linku na servisny dokument : http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/aY_r0C_tUC2cAOn3Yey1wiBcFo8Qp_jwDEDMf8OW1O4/mtime:1372788174/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004207_rev_a_2013_sektor_recon_xc32_solo_air_service_manual.pdf
V tomto doku mas zas tabulku tlakov :
http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/tHgiGl-i5gGkjsvrXujQN0wqof99r6iaO4VCVWpP4s0/mtime:1372788167/sites/default/files/techdocs/gen0000000004392_rev_a_rockshox_oil_air_and_coil_chart_2014_0.pdf
Ja som skusal to pruzenie na mieste (len neviem ako velmi sa mam zapriet) skusal som len tak bezne zapruzit tak tych 50mm dava urcite a ked som sa poriadne zaprel 70mm cize asi bude makka, no ale v terene ked som dal zjazd po nerovnostiach bolo to super ani som nevedel ze nieco mam pod prednym kolesom. To ze to mam byt tych 10-40 mm som nevedel skusim fuknut tak a uvidim v terene co to spravi
Vdaka
Mam ju presne zo sram stranky nafukanu ako mi odporucilo. Ked sadnem na bike tak zanorenie je tych 20 percent. Osobne mi to uz teraz pride tvrde aj by som ubral len ako pisem vyssie uz teraz mam problem ze ked chytim velku dieru tak som az za 100mm zdvihu.
Instalacia je jednoducha, vid.: https://youtu.be/kkA9pku6W8U
RockShox fork SPRING BOTTOMLESS TOKENS - SOLO AIR/DEBONAIR (QTY 5) - SID/REBA/REVELATION/RS-1/BLUTO
18,39 €
MOC 22,99 €Ahoj,
Prosim o radu, ci je nasledovne chovanie RS Revelation Debon air OK.
Ak z nej vypustim trochu vzduchu, aby som mal SAG na cca 25%, tak vidla bez zataze mierne klesne, cca 0,5-1cm, na uroven 10% Sagu aj bez jazdca. Je to OK?
Ak ju dofuknem ze sa zdvihne, tak mam SAG ledva 20% a vidla je citelne tuhsia.
Dikes.
D.
Pokial nevies fukat negativku priamo tak ma vidlica najskor port ktorym sa v konkretnej polohe piestu vyrovnavaju tlaky medzi pozitivkou a negativkou. Obcas sa stane ze sa port zanesie a to bude pravdepodobne i tvoj pripad. Mozes to rozobrat, vycistit a poskladat a malo by to fixnut tvoj problem. Pripadne skusit nafukat vidlicu na takmer max tlak a skusit ju postlacat ci uz doma alebo pocas jazdy. Obcas to ten port vycisti. Alebo vyfucat vidlicu a fukat ju tak ako sa ma, postupne po malych castiach a zakazdym ju parkrat prepruzit aby sa tie tlaky vyrovnali. Zaneseny port ale znamena ze nejak casto tu vidlicu neservisujes.
Tak som to aj uplne sfukol, vidla padla dole, a moc sa jej zdvihanim bajku hore ani nechcelo, max 4cm.
Ma to vo vyfuknutom stave chodit hore dole na dorazy lahko?
Nazad som to nafukol aby bol SAG cca 25%, ale to zanorenie bez zataze je stale na urovni 10%nej znacky, t.j. cca 1,5cm od stavu ked je nafuknuta na 150. Ako keby samotna vaha bajku spravila SAG 10%, ked zdvihnem koleso tak sa vidla vysunie o tych 1,5cm.
ma najazdenych cca 1500km, ziadne bajkparky alebo divoke skoky, servisovana nebola.
Je to na servis?
Dik
D.