Zdarec, chcem si kúpiť novú vidlu, mám rockshox recon silver zdvih 100mm, chcel by som vacsi zdvih 120-140. Cena tak do 400€. Mne sa pozdáva táto http://www.spoke-store.sk/2012-rock-shox-sektor-rl-air/ . Otázka je či sa mi vôbec vojde do rámu, či nebude predok rámu veľmi vysoko a keď bude vysoko tak či sa da zmeniť zdvih na 120-130.
asi rozmysla hlavne podla ceny....dalsi co si mysli ze cim vyssia cena tym lepsie....a ze fox je vzdy lepsi
hehe ak u teba naozaj rozhoduje cena...tak vies co ja ti toho recona predam aj za 300 eur mne to vadit nebude a ty budes moct povedat ze mas drahu vidlu
Recone sa da "pridat zdvih" odobratim jedinej podlozky, ja mam takto z povodne 100mm urobenu 130mm
Vidla je to myslim skvela
Dalsia vec, na 140mm zdvih tvoj ram aj tak nie je stavany
Skus tu zmenu zdvihu ak sa da, to ti rozpocet nijak velmi neskrati, podlozku mozes uplne vybrat, cim ziskas cca 3cm, popripade ju iba zrezat podla potreby
Potom si tu vidlu dofukni tak, ako sa patri a prehodnot svoje umysly
Nezasunie?
Priznam sa, nikdy som neskusal sfuknut vidlu a hladat doraz
A ta vybrata podlozka ma 3cm, tak som to posudzoval podla nej
Kazdopadne, vidla je to super
tak ked som ju prvy krat fukal..tak najskor som ju sfukol ani nie na 30psi a aj tak skoro 1 cm zostal vonku....niekedy teraz si pojdem zase pozicat pumpu na vidlu...a trosku ju prifuknut...chcem ju vyskusat ked bude o daco viac nafukana...ci mi to nebude vyhovovat este viac ako momentalny tlak..tak mozem ju predtym uplne sfuknut a potom napisem ci zaliezla uplne alebo nie
jj vidla je to super...len ja by som chcel nieco lahsie...predsa len sid je hmotnostou niekde inde nie ...ide o taku podlozku vo vnutri vidli..ktora ked sa vyberie zvisi sa zdvih
Chcem sa spytat, ci sa to oplati vobec upgradovat na RAIDON.
Ak ano, tak ktorá z tych RAIDONov je lepsia?
Pripadne mi viete poradit nieco lepsie do 150€?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo zober rovno http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/163310/rockshox-recon-gold-rl-2012-120mm-solo-air.html a máš to vyriešené. Ja by som vyšší zdvih ako 120mm určite nedával, možno aj 120 už bude veľa...
hehe ak u teba naozaj rozhoduje cena...tak vies co ja ti toho recona predam aj za 300 eur mne to vadit nebude
Vidla je to myslim skvela
Dalsia vec, na 140mm zdvih tvoj ram aj tak nie je stavany
Skus tu zmenu zdvihu ak sa da, to ti rozpocet nijak velmi neskrati, podlozku mozes uplne vybrat, cim ziskas cca 3cm, popripade ju iba zrezat podla potreby
Potom si tu vidlu dofukni tak, ako sa patri a prehodnot svoje umysly
Priznam sa, nikdy som neskusal sfuknut vidlu a hladat doraz
A ta vybrata podlozka ma 3cm, tak som to posudzoval podla nej
Kazdopadne, vidla je to super
jj vidla je to super...len ja by som chcel nieco lahsie...predsa len sid je hmotnostou niekde inde
to ukazuj svojim rovestnikom
mam bike 29er CTM Rambler 2.0 2014 s vidlicou XCT a rozmyslam, ze by som to vymenil za nieco lepsie. Strop mam do 150€, zatial som nasiel Suntour RAIDON tu na eshope.
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/sr-suntour-raidon-lo-r-air-disc-29-odpruzena-vidlica-model-2014.html
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/sr-suntour-raidon-rl-r-disc-29-odpruzena-vidlica-model-2013-66985.html
Chcem sa spytat, ci sa to oplati vobec upgradovat na RAIDON.
Ak ano, tak ktorá z tych RAIDONov je lepsia?
Pripadne mi viete poradit nieco lepsie do 150€?
Dakujem
BBB BBO-29SR BOTTOMFIT BB86/92GPX
87,99 €