ide mi o prakticke skusenosti s navysenim komfortu pri prechode na karbonove riaditka.
dostavil sa komfort? stalo to za vysiu cenu oproti hliniku?
dosiahnut chcem v poradi:
-viac komfortu (pohltenie vybracii)
-zmenu
-usporu hmotnosti (moje rooxy som nevazil, ale budu tazitko riadne)
bude to normalne xc, ziadne prasaciny na tom davat nebudem.
cca http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=34422
nie su karbonove teraz v podstate este pevnejsie ako hlinik, a ide len o stlacenie hmotnosti?
ktore konkretne by mohli trochu pruzit?
dakujem
ide mi o prakticke skusenosti s navysenim komfortu pri prechode na karbonove riaditka.
dostavil sa komfort? stalo to za vysiu cenu oproti hliniku?
dosiahnut chcem v poradi:
-viac komfortu (pohltenie vybracii)
-zmenu
-usporu hmotnosti (moje rooxy som nevazil, ale budu tazitko riadne)
bude to normalne xc, ziadne prasaciny na tom davat nebudem.
cca http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=34422
nie su karbonove teraz v podstate este pevnejsie ako hlinik, a ide len o stlacenie hmotnosti?
ktore konkretne by mohli trochu pruzit?
dakujem
pri prechode na karbon som nezaznamenal ziadnu zmenu komfortu. ide "tam" len o hmotnost.
to hovoria vacsinou ti, ktori si ho nemozu dovolit.
s karbonom som sa zacal stretavat uz pred 15 rokmi, ked som aktivne sportoval (zjazd na divokej vode) a urcite to nieje len tahac penazi. kvalita karbonovej lode, resp padla (doplnkov) oproti klasike bola/je vyrazna. cez hmotnost az po pevnost... a to iste u bikovych komponentov. samozrejme musi ist o tie naj komponenty. nie sedlovka za 20€. takze asi tak. len tak zo srandy sa karbon nepovazuje za hightech material
ale zmenu som pocitil pri vymene rovnych AL-carbon rajdov 580mm za al vlastofky 640mm,istota v zjazde
ale nejake minivibracie ten karbon pohlti a to je celkom fajn, ked si chces usetrit klby
tak ako karbonova sedlovka setri chrbticu...
no a zaroven to dobre vyzera a je to lahsie
ale pokial nechce človek rohy a vela nepadá neni s karbónovými rajdami problém
skor ked karbon, tak by som najprv isiel do sedlovky...teda u HT
u fullu je to asi jedno
S výnimkou niektorých It. rámov sa už všetko robí v ázii.
Katalógovo a menia sa len nálepky.
a čo sa v ázii nevyrába?
Michalko> porovnavat lod z laminatu a karbonu je nieco ine, to je vec kde ten karbon bude vyrazne nadradeny. Ale zajimalo by ma ako su karbonove rajdy nachylne na pady a mechanicke poskodenie, co sa tyka zivotnosti budu asi urcite lepsie ako hlinik,na cestu neni o com.
Jo a pod zadok thudbuster ked uz.
Mocný pokrok v myslení Trikyho..
aby som este raz upresnil, je mi jasne ze vidlica je silnejsi hrac, tlak v pneumatikach tiez.
teraz ale uvazujem o novych riaditkach - pre zmenu a tiez usporu hmotnosti.
a tak som chcel pocut prakticke skusenosti ci dostanem s drahsim karbonovym vyrobkom este aj dodatocny komfort.
jedine ten by ma presvedcil, ze sa oplati si priplatit.