nakoniec som penazne zamieril trochu vyssie a idem si postupne poskladat bike. zhanam nejaky ramik na enduro (aj tazsie) tak do tych 12-13k. vyhliadol som si tu vypredajovu Santu Chameleon za 12670 Sk ( http://www.bikesunltd.sk/?page=catalog& ... =chameleon ), alebo mam moznost kupit jazdeny full Giant AC + tlmic manitou swinger air4way + stred + hlavko a sedlovka + smyk LX za 13000 Sk. (jazdeny 1,5roka).
Ktory z tychto dvoch by ste mi odporucili?? prip. este nieco ine??
diky moc vopred
posledný komentár: 27. 8. 2025 o 23:45
inak ten e*****n, nemate niekdo skusenost??? aspon ako docasne riesenie...
inak ten e*****n, nemate niekdo skusenost??? aspon ako docasne riesenie...
E*****n je vyborny,ale zober ho tuneny od Milana Slanca,na 140mm je to fajn all-mountain vidlica a perfektny chod,viem o com hovorim,objednal som ho mojej drahej
no neviem poradte prosim
Diky
tvoje vysnivane
inac to je great volba mozes to pouzivat pomerne aj na xc aj ja lahky freeride nastavistoho pika a mas
pripajam foto AC-ka (cena 13000 za vsetko co je na foto, ale bez kluk a stredu + je tam naviac este sedlovka,,smyk je LX)
Tak teda co???
zalezi ci ches sem tam dat aj nejaky vislap (neda sa len spustat dole kopcom)
trochu sa bojim toho gianta ohladom toho praskania,, videl som uz 4 prasknute, tak neviem no...
lebo predsalen je to jazdeny ram (bez zaruky)a na chameleon by predsa len bola nejaka zaruka... ked mi to Ac-ko za tyzden praskne tak ho mozem do kontajnera vyhodit....
podobne
a dufam, ze to nebude trvat stvrt roka...
fuuuuha ja fakt neviem,, pred warzone-ovym prispevkov som bol pevne rozhodnuty pre chameleona, ale teraz nevim (diky warzone)
chcel by som ale ten ram vyuzivat na dlhsiu sobu, aj 3-4-5 rokov a predsa to ac-ko neni nove...
aaa, ja fakt neviem
to je dost mozne, ale nikdy nevies