zababraly....lebo ja som najprv nevedel ze tam je olej ta som isliel zabrzdit a nebrzdilo....myslel som ze tam je iba trochu oleja ta som to skusil vybrzdit.....ale nepomohlo...potom som pozrel na kotuc a tam bolo riadne vela toho oleja
Kotuc bude pouzitelny,ked ho poriadne odmastis,ale tie platnicky su uz na vyhodenie...Ak sa poriadne nasali olejom,tak ich mozes akurat tak vyhodit...
Pokud mastné destičky zkušíš vypéct za jízdy a ony při rozehřátí nasají tuk, ztmavnou a jsou takové popelavě šedočerné. To ti pak zbývá jediné. Položit na rovný stůj, vzít jemný brusný papír a brousit a brousit, až mají původní barvu. Je to taková béžová. Pak máš vyhráno.
debili kamosi mi dali husty motorovy olej na kotuc dal som odmastnovac aj som ho vybrzdil ale ajtak nejde tak ako isiel.....poradite mi prosim??
to mas co za kamosov ? byt tebou tak ich poslem do pixe,toto normalny clovek nespravy,
-platnikcy mozes vyhodit ihned a ten kotuc uz sice mozno aj odmastnys ale uz to nebude ono podla mna,obe treba vymenit co bude nemalo stat
tak neviem aky je problem odmastnit kotuc, ten do seba olej nenasaje, tak je to len o tom aky uciny odmastnovac pouzijes, ale urcite je zbytocne kupovat novy - moj nazor
platnicky - no asi ma tu niekto ukamenuje, ale par krat som riesil podobnu vec (raz na svojom bajku, ked som dolieval olej do vidlice tak troska uslo) a pomohlo ked som tu platnicku vypalil (normalne som ju dal na sporak a opekal ) , potom to uz islo dobre, mozno nie na 100% ale tak tych 90% vykonu tam bolo, a kedze zas nejazdim po rebrikoch tak to stacilo
je to na tebe co skusis, kupit novy kotuc a platnicky mozes vzdy
inac fajn kamosi, toto mi spravit tak uz na pivo asi nepojdeme alebo neh ti oni nahradia skodu, ked je to taka super zabava pre niekoho, navyse neubrzdit niekde na krizovatke tak to by ich presiel smiech
přesně tak, kotouče se zachránit dají - silný odmašťovač, já používám Isoprophylalcohol,
destičky jima takz umýt pak vypálit, sice už to nebude jak nové, ale fungovat budou, a nové můžeš koupit vždy .
Fúha, husté. To asi "kamarátov" nenapadlo, že Ťa mohli pri troche smoly trošku domrzačiť... Kotúč sa dá v pohode zachrániť, platničky, ak dôjde trpezlivosť, sa stále dajú vymeniť v servise. Neviem síce, odkiaľ si, ale u nás v BA je ***** brzdár. Ja do bŕzd vôbec nesiaham, zatiaľ som mala jediný problém a brzdársky boh ho vyriešil, vďaka mu nastokrát.
keď sa mne podarilo poilať kotúč olejom ( nechtiac ) som ho umyl technickým benzínom,platničky tak isto a vôbec nieje na brzde poznať že by že sa také dačo stalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-John Churton Collins-
teraz sa uvidi
myslím že vláken o tom je tady víc, nedávno se to řešilo
Kamarati nadovsetko
BTW/ Asi 3sec hladania
to mas co za kamosov ?
-platnikcy mozes vyhodit ihned a ten kotuc uz sice mozno aj odmastnys ale uz to nebude ono podla mna,obe treba vymenit co bude nemalo stat
platnicky - no asi ma tu niekto ukamenuje, ale par krat som riesil podobnu vec (raz na svojom bajku, ked som dolieval olej do vidlice tak troska uslo) a pomohlo ked som tu platnicku vypalil (normalne som ju dal na sporak a opekal
je to na tebe co skusis, kupit novy kotuc a platnicky mozes vzdy
inac fajn kamosi, toto mi spravit tak uz na pivo asi nepojdeme
destičky jima takz umýt pak vypálit, sice už to nebude jak nové, ale fungovat budou, a nové můžeš koupit vždy .
aale nie vidlu uz má novú
inak doudi, ja som ti to vravel... pytaj od nich love... alebo nech platia tento piatok vsetko oni...