tu je taký zvyk, že ťa navedieme, ale nechci po nás, aby sme ti spočítavali 10 variant... to je tvoj job
takisto ak chceš poradiť napr. z výberom nejakého biku, je vhodné napastovať linky na biky z ktorých sa má vyberať, pokiaľ možno také, kde je popísané aj vybavenie a geometria
jo a "dobré" je široký pojem... skôr sa oplatí povedať aký máš budget, lebo ja ti viem na nejakých DT Swiss komponentoch vymyslieť koleso snov, len čo z toho, keď ho nezaplatíš?
Trosku OT ale tvoj post mi vycaril usmev na tvari. Kebyze to cita niekto neznaly anglictiny asi ho drbne.
tu je taký zvyk, že ťa navedieme, ale nechci po nás, aby sme ti spočítavali 10 variant... to je tvoj job
takisto ak chceš poradiť napr. z výberom nejakého biku, je vhodné napastovať linky na biky z ktorých sa má vyberať, pokiaľ možno také, kde je popísané aj vybavenie a geometria
jo a "dobré" je široký pojem... skôr sa oplatí povedať aký máš budget, lebo ja ti viem na nejakých DT Swiss komponentoch vymyslieť koleso snov, len čo z toho, keď ho nezaplatíš?
ona neni este ani poriadne ze jazdena ani jezka nema......... a new stoji niako 160€......to mas okolo 5000sk.... a mne to zas staci nejazdim zatial tak kruto
sak musi vydrzat...... lebo keby nie tak by ma taslo
presne ....
kukaj sa po rock shox alebo manitou alebo marzzochi
a olej pruzina a 120 zdvih na tu cenu nic uzasne od toho necakaj
jazdil si niekedy RST?? Vsetci vravie ze RST sa lamu ,ale neni sa comu cudovat ked ma niekto RST Capa T6 a dava s nou skoky a dropy, ved to je XC vidlica, to iste by sa stalo aj keby si mal nejaku XC Marzocchi , tiez by si ju zlomil, mozno by vydrzala o cosi viac ale dopadla by rovnako ako RST, presto ked to je vidla na XC tak sa ma s nou jazdit XC. A neviem neviem ci su nove RST take shity ako vravis, Rst Space je za tu cenu neznicitelna vidla a odkedy sa MZ vyrabaju na taiwane tak sa lamu ovela viac ako rstcky
kukaj sa po rock shox alebo manitou alebo marzzochi
viem neni su to nic moc.... ale ja mam iba 50€ a viac nic