topanky sa nikdy nekupuju cez e-shopy, iba ak by si kupoval take iste tretry, ktore ti odisli...
V tom čase, keď som hľadal, som videl voziť Zabela také pekné široké čaptavé Adidasky - v TV sa zdalo, že akurát na moju nohu. Avšak ani v predajni Adidas nevedeli o ničom takom, v dovezených katalógoch boli hŕby kopačiek, bežeckých a ešte bohvieakých botičiek - ale žiadne cyklotretry. Nakoniec som bol celkom rád, najmä keď som si predstavil tú cenu... Len predstavil... Zlaté Shimaná. Hoci tiež neboli odpoly zadarmo.
Jasne treba skusat. Inak myslim ze Sidi pre takych ako ty Joko urobila nejaky zvlastny rad, nepamatam sa ako sa vola, ale je to nieco ako ze "modelovaRadaPreTychSCaptavouNohouAVysokouKlenbou" alebo tak nejako...
Ale vazne, maju take len neviem ako sa to vola...
Sidi by mal mat Privara (napr ma obchod na Vysokej v BA). Ale nema dobry vyber. Ja som po svoje Sidi isiel do Brna ku Svoradovi (poslu aj na dobierku, ale ja som chcel skusat). www.xcr.cz On je distributor pre cesko a ma naozaj slusny vyber a zo vsetkych vsetky velkosti. V kazdom pripade by som im radsej dopredu zavolal, lebo teraz bude zaciatok novej sezony a boh vie ci uz maju dovezene....
ked chces kvalitu tak si kup sidi...
http://www.nassa.cz/
no je fakt, ze som boty LOOK nasiel, pri odporucanej cene GBP 230 co je dnes asi SKK 10.120,- by som tipoval Tesco alebo Lidl...
or go to ebay (tam som ich vydel