Čaute našiel som na aliexpressi docela lacné,nie moc hrubé pedále a chcem sa spýatať či tu nebuďe ten jeden pin chýbat a bude to mať stále dobrú trakciu (zakrúžkujem na obrázku kde chýba). Ďakujem
troska to tu zneuzijem, lebo som nenasiel celkom vhodnu temu.
Na shimano saint pd mx80 pedaloch, podarilo sa niekomu najst vhodnu nahradu tesnenia? Doma mam len kruhove o-ring tesnenia ktore vyzeraju byt troska moc hrube a teda nepasuju moc dobre, tak ze ci reku niekto uspesne nahradil tie nanichodne originalne niecim co lepsie drzi spinu von a vakel prec, pred tym nez zacnem behat po zavretych obchodoch
Na zaklade tohto vlakna som sa rozhodol kupit pedale z https://www.rgd-bike.com/ a rozhodol som sa pre novy model KODO, ktory komplet vyrabaju na Slovensku.
Dnes mi prisli, ale nestihol som ich otestovat, tak len teraz vecer okolo baraku som sa previezol.
Ale uz ked som ich vybalil, tak kvalita spracovania bola hned poznat. Balenie luxusne. Velmi rad som podporil Slovensku firmu.
Komunikacia bola este luxusnejsia ako balenie pedalov Nakolko este nemali dokoncenu web stranku, tak som im poslal mail. Ako sa hovori : Klobuk dole. Neskutocna ochota a komunikativnost. Velke firmy by sa od nich mohli ucit komunikaciu so zakaznikom.
Som maximalne spokojny a uz sa tesim, ako zajtra budem zaberat s novymi pedalmi.
Na zaklade tohto vlakna som sa rozhodol kupit pedale z https://www.rgd-bike.com/ a rozhodol som sa pre novy model KODO, ktory komplet vyrabaju na Slovensku.
Dnes mi prisli, ale nestihol som ich otestovat, tak len teraz vecer okolo baraku som sa previezol.
Ale uz ked som ich vybalil, tak kvalita spracovania bola hned poznat. Balenie luxusne. Velmi rad som podporil Slovensku firmu.
Komunikacia bola este luxusnejsia ako balenie pedalov Nakolko este nemali dokoncenu web stranku, tak som im poslal mail. Ako sa hovori : Klobuk dole. Neskutocna ochota a komunikativnost. Velke firmy by sa od nich mohli ucit komunikaciu so zakaznikom.
Som maximalne spokojny a uz sa tesim, ako zajtra budem zaberat s novymi pedalmi.
Mozem sa informovat aku velkost nohy mas a aku velkost pedalov si bral ? Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/4000098120938.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.563958eaSCnSJM&algo_pvid=6955e761-989e-4e97-8283-5255f62c4f70&algo_expid=6955e761-989e-4e97-8283-5255f62c4f70-1&btsid=2100bdf016183928429326617e7ca4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Na shimano saint pd mx80 pedaloch, podarilo sa niekomu najst vhodnu nahradu tesnenia? Doma mam len kruhove o-ring tesnenia ktore vyzeraju byt troska moc hrube a teda nepasuju moc dobre, tak ze ci reku niekto uspesne nahradil tie nanichodne originalne niecim co lepsie drzi spinu von a vakel prec, pred tym nez zacnem behat po zavretych obchodoch
dikes
savings Shimano SPD PD-EH500 nášľapné pedále, jednostranné, tmavá sivá
53,99 € savings
MOC 90,99 €savings HT HTI-PA03A platformové pedále, fluo žltá
32,99 € savings
MOC 69,90 €-12% Shimano MTB PD-GR500 platformové pedále
51,99 € -12%
MOC 89,99 €Dnes mi prisli, ale nestihol som ich otestovat, tak len teraz vecer okolo baraku som sa previezol.
Komunikacia bola este luxusnejsia ako balenie pedalov
Komunikacia bola este luxusnejsia ako balenie pedalov
Mozem sa informovat aku velkost nohy mas a aku velkost pedalov si bral ? Dik
Nohu mam 42-43 (27 cm) a velkost pedalov som zobral M-L
Na webe to uvadzaju : dve klzne IGUS a tri gulickove EZO Japan
Ja mam 44-45 (28cm) Shimano MTB Flat mam ML velkost .... takze pre mna asi velkost XL-XXL Kodo
XL-XXL Kodo ma rozmer platformy : 110x116 (sxd)
Ano Shimano podobne : SM: 100 mm x 105 mm for 36 - 44 GR shoe
ML: 110 mm x 115 mm for 43 - 48 GR shoe