pokiaľ nebudeš jazdiť po ceste tak NN/NN ak plánuješ aj presuny po ceste tak dopredu NN a dozadu R Ralph. NN v predu je fakt držiak a s R Raphom vzadu budeš aj pevných povrchoch ešte aj rýchly
offtopic: skús používať diakritiku lebo názov témy je bez nej trochu iný... aspoň u nás doma je rozdiel medzi plastom a plášťom...
Asfalt síce v láske nemám ale presunom po ňom sa nevyhnem... Predsalen na Liečebák si vyšlapať nejde hocikade.. A aké veľkosti ? Čítal som že dopredu širší, pretože lepšie drží stopu... Dopredu ma napadlo asi 2,25 a dozadu 2,1, len som si tým neni istý a nechcem si zle kúpiť, predsalen Schwable nie sú najlacnejšie plášte...
A zvládne to aj nejaké prasačinky ? Les, korene, kamene, blato, sňah atď... Čo si na tom dovolíš ? Na tých mojich Ritchey sa po lese bojím nejak moc rýchlo jazdiť keďže toho nevydržia práve najviac... Ako dlho ti vydrží jeden plášť ? Nebude sa to drať na tom asfalte ?
no kamarát čo má NN/RR na biku sa nesťažuje. Celkom mi vravel, že využíva, že zadné koleso mu začne strácať trakciu skôr ako predné, dá sa s tým pekne vyblázniť. Ale záleží veľa od techniky jazdy ako pri všetkom = niekto prejde na furious fredoch to čo iný ani nobby nicoch neprejdú...ale ja vnímam ten NN vpredu ako super plášť, znesie aj nejaké to blato ale čisto do blata sú zas iné plášte. Korene, kamene - tam ide o spomínanú techniku ale plášte neustrelujú, NN drží aj v náklonoch v extrémoch mu RR vzadu začne vybiehať zo zákruty ale to na nespevnených povrchoch.
Co by ste doporucili na zadne koleso na trasy asfalt/beton, sotolina, hlina - strme vyjazdy, strme zjazdy. na hardtaila.
Taky kompromis, aby som pri 20km stupani po asfalte/sotoline pri 1800m prevyseni nevypotil dusu ale aby som sa na tej sotoline pri tom istom zjazde nevykotil hned na zaciatku.
Continental Race King 2,2, mam osobne odskusane na tvrde povrchy su super a na lahkom terene drzia
ale ja potrebujem aby udrzali aj blato a kamene... tie continentalky sa mi celkom lubi ta vzorka, vyzera ze to udrzi ale asi pojdem do tych drotennych schwalbe...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
offtopic: skús používať diakritiku lebo názov témy je bez nej trochu iný... aspoň u nás doma je rozdiel medzi plastom a plášťom...
Taky kompromis, aby som pri 20km stupani po asfalte/sotoline pri 1800m prevyseni nevypotil dusu ale aby som sa na tej sotoline pri tom istom zjazde nevykotil hned na zaciatku.
ale ja potrebujem aby udrzali aj blato a kamene... tie continentalky sa mi celkom lubi ta vzorka, vyzera ze to udrzi ale asi pojdem do tych drotennych schwalbe...
EDIT : BTW : Čo hovoríte na Schwalbe FAT ALBERT ?