Ale je tu taky problem ze predny plast 42-ka zmes je iba 2 ply... bez 2ply nieje.. tak kebyze som mal kupit do predu 42 a do zadu 60 tak musim mat 2ply na obidvoch plastoch Tak teraz neviem
A este taka dost trapna otazka
Ked spravite defekt s cim davate dole plast? Lebo ked som daval dole Racing Raplhi tak som asi zlomil 4 stahovaky za 3 mesiace
No takze do predu som objednal Minion F 42 2ply 2,50
a do zadu Minion R 60 2,35.
Dobra volba?
Viem ze som to 2ply mal dat radsej do zadu ale nemali zmes 60 2,35 s 2ply..
Sú to viacmenej závodné plášte do blata. V blate sú skvelé. Majú velmi mäkkú zmes takže na sucho moc niesu, strašne rýchlo sa zjazdia a budú sa im odtrhávať štuple. Na Asfalte samozrejme nejazditelné.
Ak ich nepotrebuješ na konkrétne závody tak by som do nich nešiel. Podľa mňa má na suchu Minion gripu dostatok.
Zhrnuté a preložené z Mtbr.com (1. odkaz v googli)
No tak co som o nich cital tak tie wetscreami su navrhnute do najbahnivejsieho terenu. Neviem ci by boli velmi vhodne aj na normalne suche lesne cesty. A ked už by si šiel do tych plaštou tak dopredu zmes 42 a do zadu 60 tak ako mne poradil bobo pri tych minionoch
wetscream len do najvacsich sraciek, inak nie.. a martinky dh sme sli na minionoch v lejaku ked po trati tiekol doslova potok a relativna pohoda, takze wetscream budes kupovat zbytocne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze kebyze chcem plaste aj tak troska do kopcou tak kupit 60 zmes??
Takze kupit obidve 60 ??
Ked spravite defekt s cim davate dole plast? Lebo ked som daval dole Racing Raplhi tak som asi zlomil 4 stahovaky za 3 mesiace
a do zadu Minion R 60 2,35.
Dobra volba?
Viem ze som to 2ply mal dat radsej do zadu ale nemali zmes 60 2,35 s 2ply..
Ak ich nepotrebuješ na konkrétne závody tak by som do nich nešiel. Podľa mňa má na suchu Minion gripu dostatok.
Zhrnuté a preložené z Mtbr.com (1. odkaz v googli)