cau potreboval by som prosim porovnat: maxxis larsen mimo cx, schwalbe smart sam, panaracer cinder cx a co vas napadne podobne s tym ze jazdim tak 50/50 asfalt a polne cesty ale ked je takto blato nexem zostat v dakej kolaji stat, doteraz mam v zadu rubena scylla, v predu rub. gripper ale ten je uplne slaby tak hladam namiesto neho daku nahradu dopredu. rozmyslam hlavne nad tym ss ale necham si poradit
hmm tak dik to ze ja hladam plast skor do toho bahna a tych par watov na asfalte prezijem. len aby som nemusel rozmyslat ci ta cesta ktorou pojdem bude rozjazdena alebo moc
hmm tak dik to ze ja hladam plast skor do toho bahna a tych par watov na asfalte prezijem. len aby som nemusel rozmyslat ci ta cesta ktorou pojdem bude rozjazdena alebo moc
no ja neviem ale nikde som nn nenasiel ako 28mickovy plast a tiez netusim ci ten mudskrimer je tiez 28. a kedze jazdim vela asfaltu tak myslim ze po 1500km by bol asi na vyhadzov. ide mi o nejaky plast co ma dobre bocne vedenie (cize by to xelo asi stuple po bokoch myslim:) )a zase aby aj na tom asfalte vydrzal aspon sezonu...
a este jedna OT: prosim menujte a neposielajte linky lebo ked predajca zmeni link alebo hoc co ine tak sa ani lietajuca mys nedozvie co ste mysleli.(lebo kukam aj rok stare temy:) ) dik
Larsen MiMo je práve veľmi dobrý do mokra/blata. Tomco3131 si ho pomýlil s Larsenom TT, ktorý je skôr do sucha (odnož Crossmarku). Skúsenosť mám len so spomínanými MiMami a chybu s nimi nespravíš. Ostatné netuším...
dalsia otazka na mojich lama ustach aky je rozdiel mezi 29 a 28? lebo ja mam 28 palcov a viac ako 40mm som tam nemal tak co tam asi mozem dat si myslite
len tak pre uplnost. kupil som potom tie ss ale mali len 35ky, tak som to nahodil a podla hesla sneh je biele blato som sa vybral von:)a je to super:), tak som to prehodil opacne ze scylla dopredu a ss dozadu a este lepsie:)(ta scyla smyka omnoho viac ako ss) takze rozmyslam ze kupim este jeden ss. po sezone sa snad ozvem s recenziou ale vidim to slubne:) zatial diky vsetkym
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak chces univerzal, tak SS ak kompromis, tak NN a ak do blata, tak toto
http://www.koloshop.cz/data/images/wet%20scream.jpg
ale s tym by som po asfalte nechcel ist
http://www.koloshop.cz/data/images/wet%20scream.jpg
ale s tym by som po asfalte nechcel ist
no ja neviem ale nikde som nn nenasiel ako 28mickovy plast a tiez netusim ci ten mudskrimer je tiez 28. a kedze jazdim vela asfaltu tak myslim ze po 1500km by bol asi na vyhadzov. ide mi o nejaky plast co ma dobre bocne vedenie (cize by to xelo asi stuple po bokoch myslim:) )a zase aby aj na tom asfalte vydrzal aspon sezonu...
a este jedna OT: prosim menujte a neposielajte linky lebo ked predajca zmeni link alebo hoc co ine tak sa ani lietajuca mys nedozvie co ste mysleli.(lebo kukam aj rok stare temy:) ) dik