nemám v dušiach prehľad,keďže som doteraz kupoval len dáke obyčajné od Continentalu alebo Kendy...tak by som potreboval poradiť,nejakú strašne odolnú,pevnú dušu na tie najvačšie extrémy(neviem sa dopátrať aké vozil Bender),hmotnosť nech má tak do kila,s cenou som schopný sa zmieriť
...viem že Maxxis robí nejaké DHčkové,ale že či sú dosť dobré(jazdíte ich niekto),neviem....
Dík
+zabudol som,nech je na Autoventil
-vypátral som aj nejakú Intense,čo má hrúbku steny 2mm,len ju neviem nájsť na SK/CZ eshopoch
Cena okolo 8,60 €, hmotnost 465g
Vela zjazdarov vsak vozi od Maxxisu Freeride duse s hrubkou steny 1,2mm a hmotnostou 295g.
Ak vozis take nizke tlaky, ze sa ti raf dotyka zeme, tak prejdi na bezdusaky, len sa potom nestazuje ze si zase bezdusak odfukuje
až som dobre pozeral,našiel som aj nejaké Avenir T.R.(thorn resistant) duše,ktoré by mali mať 4mm...bohužial,u nás asi nezohnateľné...
http://www.motorcycle-superstore.com/2/9/203/5174/ITEM/Michelin-Bib-Mousse-Flat-Proof-Competition-Foam-Tube.aspx
fuha ty musis byt iny davac.
Radsej sa nauc pekne cisto jazdit ako kupovat tankisticke duse.
A ak fakt extremnu, tak verzu DH..
+ klince nám na trate nedávajú,ani po policajnom páse som neprešou
V 150 nie, aj tak je na tie spesl duse max. 130, ale v takej 50ke urcite v pohode. Mal som skor na mysli chytanie endurakov v lese, tam sa tak rychlo nejazdi.