Predpokladam, ze na EN biku chces aj nieco vyslapat, nie? Cize by si mal mat aj presmykac. Ak hej, tak ten Shaman bude ok. Truvativ je len na jednoprevodnik.
ja by som volil shamana v obidvoch pripadoch ale ine modely... napr to enduro ked ma 2pilu a DH alebo freestyle (viem su to dost odlisne napinaky... ale funkciu maju rovnaku) na 1pilu... ja mam freestyle a pohodka ... odtialto som kupoval freestyle http://bajkmarket.cz/
Je to priamo urcene na 2 placku, na malom pojde retaz po vecesj casti kladky a mimo vrchu. Na velkom pojde po mensej casti kladky a zhora bude retazpritlacana tym plastovym bazmekom.
Funguje to v pohode, kamos to vozi uz nejaky ten tyzden.
Edit: Ja teraz vozim shaman enduro na troch pilach. Upravil som sice kladku na frezke-rozsiril som ten usek kade je vedena retaz az po oba konce kladky. Funguje to absolutne super na kazdom prevode s 3x9.
ja mám tiež enduro a mám problém čo i len s jednou pílou, neviem či je to dané stredom a jeho tvarom alebo čím ale proste ani jedna píla mi nejde na všetkých prevodoch jak by mala, ak som úplne dole tak mi to kriví a rockring mi to sem tam sekne, ale to sfrézovanie by pomohlo len musím niekoho zohnať ako to upraviť...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oba su na 2 placku.
Edit: Ja teraz vozim shaman enduro na troch pilach. Upravil som sice kladku na frezke-rozsiril som ten usek kade je vedena retaz az po oba konce kladky. Funguje to absolutne super na kazdom prevode s 3x9.
som tu nový a moc sa nevyznám a chcem sa spýtať aký napinák na Specialized P2 Al
ak je taký napinák pri ktorom možem použivať aj prešmykač ten by bol ideálny