potrebujem radu chcel by som robit DH a skoky s tymto bicyklom potreboval by som radu co mam prerobyt je to lahky DH idem menin plaste bud tiogy(400) alebo kendy(550) potom pedale bbb(600) lastovvicky s predstavcom mohli by ste mi este neco poradit??? vopred dakujem mam meridu sub 40 d hydraulicke kotuce 16" ram rocknik 08
Hlavne vidlu !! A ostatné by som menil postupne ako to bude odpadávať.A mimochodom strašne rád by som stretol tých frajírkov, čo si tu vedia robiť prdel z 13 ročných začiatočníkov.
no ak si chces sprijemnit zjazd na tom bicykli tak budes musiet vymenit hlavne vidlicu , sirsie lastovicky+vymena predstavca , plaste a naslapy(v zjazde velke+). ci sa ti to oplati robit s tymto ramom je uz na tebe , na dh to ale nebude .
Hlavne vidlu !! A ostatné by som menil postupne ako to bude odpadávať.A mimochodom strašne rád by som stretol tých frajírkov, čo si tu vedia robiť prdel z 13 ročných začiatočníkov.
a ja by som strasne rad videl toho 13 rocneho chalana, co chce na XC meride jazdit downhill.
peace
ak som si isty, ze sa chcem venovat DH, tak by som do toho bicykla neinvestoval, radsej by som zacal setrit a na spustanie sa z kopca, lahky DH alebo akokolvek to nazvat by som aj nadalej robil na tom, co mam
som zaciatocnikk!!!!! na preteku to isto neni ja mam 13 a iba sa ucim tak to trochu berte do ohladu aleje to cosi viac ako jazda s kopca a vyhibanie kamienkou asle nie o moc tak bvy ste mi mohli prosim poraditnieco na ten bike co by sa nan hodilo akoze par veci malickosti ne ze kup cely novy alebo daco take o take rady nestojim dik a este ze k tomu foto chcem odstranit rohy a nejake blbosti co tam boli
okrem ineho by som ti este poradil zopar hodin slovenciny
ja si pomaly asfaltovy kopec pod dh nepredstavujem mame trat ale je tam par malych skokov kamarat hovoril ze tam je vidlica 80mm zdvih ze to na to co mi jazdime staci a predstavec a lastovicky idem menit a este plaste a pedale a plaste kendy
si nejaky velmi mudry, rst launch nahodou vydrzi velmi vela (ohladom na pomer ceny a vykonu je to bezkonkurencna vidla nizkej triedy) mam snou veeeelmi vela skusenosti, a ak sce 13 rocny chalan jazdit DH tak najprv asi bude chodit "opatrnejsie" nauzi sa zaklady (velmi vidle neublizi ak ma len zopar kil, ja mam cez 70kg a drzi mi), zacne ho to bavit a kupi si DH bike, alebo ho to prestane bavit a ostane pri XC ...
poznam jeden pripad author basic s 130mm vidlou, a tomu biku dava riadne zabrat, skoky, dropy, prudke zjazdy, teren,... a stale drzi. Zalezi aj na vahe jazdca a na technike jazdenia ... ked sa zlomi, hned dam na forum
ja mam lepsi napad , zopar nadhernych videi ktore zachytavaju krasne pady na bikoch ktore urcite neboli vhodne pouzite , sak nemusis robit vsetko co tvoji uzasny kamosi , ci uz som moc stary a nechapem to ? ty pocuj a vies sa vlastne bicyklovat ? inak heh, ked som mal 13 - tusim este zakladka aj ja som bol ako spilka ,cize tych 39 kg ....
a kup si radsej prilbu a suspenzor , budes ho velmi potrebovat ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ja by som strasne rad videl toho 13 rocneho chalana, co chce na XC meride jazdit downhill.
peace
lahky DH je podla mna skor AM
okrem ineho by som ti este poradil zopar hodin slovenciny
peace
Ale 13 ročný chalan pravdepodobne vidí DH inak ako niekto čo DH robí.
-stoji cca 2600sk
-stoji cca 2600sk
RSTcku na DH a chalan skonci na nositkach
a kup si radsej prilbu a suspenzor , budes ho velmi potrebovat ....