zdar : cele zle! nieje mozne ti poradit, pokial neviem aky mas ram, ake ma ratio prepakovania, co jazdis, ako chces aby sa to spravalo atd...
tu mas moj setup - sice nieco uplne ine, ale CVT a SPV je to iste:
tlmic - 5th element coil over Ti.
mam 64kg, ratio na rame je 1:2.63, zdvih (cca. 17cm), pruzina je 45o Lbs/Nm.
SAG mam nastaveny na zhruba 35%
tlak v CVT komore je (podla trate a nalady) od 40 do 90 Psi.
a velkost - objem komory nastavujem podla trate... od 0.5 otacok po total
minus 1 otacka.
kompresia end stroke ( u manitou high speed) je 1 otacka
kompresia begin stroke ( u manitou low speed) je od 0 - do 1 otacky) viac nikdy nedavam, aby bol citlivejsi...
v tvojom pripade odporucam nastavit najprv tlak v pozitive ( vsetky nastavenia otvorene!) SAG si nastav podla toho co jazdis od 10 - 40 % a potom sa hraj s SPV tlakom a objemom komory, nakolko vsetko zavisi od toho co jazdis...
zakladny tlak v pozitive nemusis v zasade hladat v tabulkach, nakolko vyrobca predpisuje tlak vo vseobecnosti len teoreticky, nikdy nebude rovnaky na dvoch roznych ramoch s roznimy kinematikami. takze len sa pohraj a sleduj si SAG a potom dolad vsetko ostatne... EASY! ( element som nastavoval tak zhruba mesiac, kym som nasiel optimum a zacal rozpoznavat rozdiely v chode s inym setupom...
tlak v hlavnej komore 210PSI (ked jazdim XC) v SPV komore takych 100PSI
a ked daavam nejaky vacsi zjazdik tak 190PSI v hlavnej a 70-80PSI v SPV komore
P.S. este podotykam ze jazdim jednocap v ktorom je tlmic dost v strede raamu, takze preto tie vyssie tlaky, kazdopadne tazko radit...
toto je velmi subjektivna oblast, lebo kazdy ocakava nieco ine od biku, spravidla sa stretavam s tym, ze ludia ktori presedlaju z hardtailu... tak maju tlmic nabombovany tak, ze ani neplni svoju funkciu...hlavne ak neni vybaveny SPVeckom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu mas moj setup - sice nieco uplne ine, ale CVT a SPV je to iste:
tlmic - 5th element coil over Ti.
mam 64kg, ratio na rame je 1:2.63, zdvih (cca. 17cm), pruzina je 45o Lbs/Nm.
SAG mam nastaveny na zhruba 35%
tlak v CVT komore je (podla trate a nalady) od 40 do 90 Psi.
a velkost - objem komory nastavujem podla trate... od 0.5 otacok po total
minus 1 otacka.
kompresia end stroke ( u manitou high speed) je 1 otacka
kompresia begin stroke ( u manitou low speed) je od 0 - do 1 otacky) viac nikdy nedavam, aby bol citlivejsi...
v tvojom pripade odporucam nastavit najprv tlak v pozitive ( vsetky nastavenia otvorene!) SAG si nastav podla toho co jazdis od 10 - 40 % a potom sa hraj s SPV tlakom a objemom komory, nakolko vsetko zavisi od toho co jazdis...
zakladny tlak v pozitive nemusis v zasade hladat v tabulkach, nakolko vyrobca predpisuje tlak vo vseobecnosti len teoreticky, nikdy nebude rovnaky na dvoch roznych ramoch s roznimy kinematikami. takze len sa pohraj a sleduj si SAG a potom dolad vsetko ostatne... EASY! ( element som nastavoval tak zhruba mesiac, kym som nasiel optimum a zacal rozpoznavat rozdiely v chode s inym setupom...
a ten isty tlmic ako ty ale 190mm s 5cm zdvihom
tlak v hlavnej komore 210PSI (ked jazdim XC) v SPV komore takych 100PSI
a ked daavam nejaky vacsi zjazdik tak 190PSI v hlavnej a 70-80PSI v SPV komore
P.S. este podotykam ze jazdim jednocap v ktorom je tlmic dost v strede raamu, takze preto tie vyssie tlaky, kazdopadne tazko radit...
toto je velmi subjektivna oblast, lebo kazdy ocakava nieco ine od biku, spravidla sa stretavam s tym, ze ludia ktori presedlaju z hardtailu... tak maju tlmic nabombovany tak, ze ani neplni svoju funkciu...hlavne ak neni vybaveny SPVeckom
a co vsetko ide nastavovat na tych 6-way downhillovych swingerov ?
ci tie su uz aj s USB portom ? Napichnes notebook a nahras telemetriu na Rohatku
hehe,
ktovie mozno o 20 rokov si tu cez Forum budeme vymienat ziskane telemetricke data
U nich sa dá nastavovať aj tlmenie kompresie a to oddelene pre low speed a high speed. U nižších len odskok.