Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Na bajku s plastami 29" x 2,25" pri kadencii 120rpm a prevode 26x11 dosiahnes rychlost 24,42kmh
Matematika asi nebola tvoj oblubeny predmet?
ale evidentne vyplul blbost
Tento to vypocita blizsie k tej 40ke
btw 32/11-42 celkom v pohode,zatial mi nechybaju extremy,len to odstupnovanie je cudne:) uplny nezvyk,ale hadam si nohy zvyknu.a dost je citit vynechane 15z a 17z,miesto nich je 16. z 13 na 16 dost velky skok. kazdopadne jazdenie bez presmyku je velmi prijemne:)
Bude 26x10 - to mam pri kadencii 100 na rovine 36 - to kde ja by som tak palil na mojich traktoroch? Jedine zeby ma dakto tahal
Cenovo zatial je bohuzial XX1 aj X1 drahe, asi chvilu potrva kym to budu robit a v nizsich radach. Ja idem skladat XX1 kazetu s 11x XTR (M9000).
Takze aj na 29ke s 22x44 sa bude dat ist prakticky rovnaky prevod ako 22x40 na 26ke.
PS: A po prvej jazde mozem potvrdit ze XTR M9000 prehadzovac s XTR packou radi uplne v pohode aj na XX1 kazete a retaz drzi jak prikovana a je uplne ticha.
Ja by som určite vzal kľudne 2 kusy , záleží na cene samozrejme
Takze aj na 29ke s 22x44 sa bude dat ist prakticky rovnaky prevod ako 22x40 na 26ke.
PS: A po prvej jazde mozem potvrdit ze XTR M9000 prehadzovac s XTR packou radi uplne v pohode aj na XX1 kazete a retaz drzi jak prikovana a je uplne ticha.
Túto kombináciu by som fakt že rád videl aj na videu! Nechcelo by sa ti to natočiť a hodiť na youtube??
cena podla toho, ako sa rozpocita postovne... a samotny bazmek tolko, kolko stoji v tom linku.
v ktorom linku? V tom nemeckom shope je nedostupny a 11 ci kolko E za tu pi... nedam
to mne sa urval ten dzindzik na shadow+,
stoji to 2.50e, vid. https://www.bike-components.de/de/Shimano/Nockeneinheit-fuer-RD-M820-RD-M786-RD-M675-RD-M640-RD-M615-p38237/universal-universal-o10001/
plus postovne cca 10e, ktore by sa rozpocitalo,
napiste mi spravu kto to chcete, este by som to potvrdil definitivne.
Nemate nahodou niekto tu spojku naviac co by vam nechybala zatial?