Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
môže to byť aj naladením prehadzovačky. Nie je dôvod aby to radilo horšie smerom dolu. Skús pritiahnuť o 1/4 otáčky B-skrutku.
Točím po 500km
Kristina skúsim aj to, ale včera som pozeral, že vzdialenosť ramienka je správna. No uvidím, keď sa do toho pustím
Tak skús to Miloš doladiť a možno potom ešte ak to radí smerom dolu zle, tak to môže byť aj chyba bowdenov. Ono vo vnútornom vedení sú redukcie a lanko ide len cez takú šmejdovú bužírku...ja som to vnútri rámu vyhádzal a natiahol bowden od páčky radenia k prehadzovačke..A radí to rovnako dobre aj hore, aj dolu.
ale katalógovo je to HWYAAX00S3115S ak máš 5*135mm
Čo si mám dať dopredu ešte 28z aby som najväčšie pastorky vôbec nevyužíval
tak asi radsej ostanem tam kde som
katko tak mi radšej povedz, keďže ja mám obmedzený prehľad komponentov, ktorá adekvátna kazeta do 500g nemá najväčší pastorok hliníkový
dobi235 to je radenie z najväčšieho pastorka nižšie, ostatné zmeny prevodov hore či dole idú pekne.