Co si myslite....ak by mi dosiel ten bike a vymenim tu vidlu RST co tam je za kolko by som ju mal predat??....v ziadnom obchode neni tak nvm....je to RST Gila Plus TnL 120mm zdvih.
okrem toho, ze kazdy den zalozis temu o inom bajku, inej vidle, inej brzde a neviem com inom, tak nic... tipujem, ze uz si sa dal na meridu (po tom Haro, Author)
a vidlu predas bud tak, ze ju das pod cenu (ktoru nema ), teda das ju za "bagatel", alebo ju das niekde do komisu, pripadne na nejaku inzerciu, kde nechodia velmi ludia zaujimajuci sa o tuto tematiku, t.j. nejaki laici (skusil by som take zname inzertne stranky ako bazos, hyperinzercia, inzeraty, avizo, inzercia) a potom uz len cakat, cakat, cakat kym sa niekto ozve
co mate kua setci proti rst?!? kolky zvas tu jazdili rst ked sa do nich tak navazate? za tu cenu je to slusna vidla a predas ju v pohode mozno aj za 8stoviek... zalezi na stasti
kopti keby som bol lama ako ty co tlape somariny kade chodi radsej by som bol ticho... martinux napis aku mas vidlu lebo pochybujem ze mas presne tu istu co on, ked sa o rst staras a vies to tak chodi....
kopti doteraz si nic duchaplne nenapisal v tejto teme... ty si asi fakt k*k*t x ... niekto ti uz poradil aby si nepisal o tom comu nerozumies tak byt tebou by som to aj robil...http://forum.mtbiker.sk/posting.php?mode=smilies
no ja gramatiku neviem ale niektore veci ma fakt dokazu dostat... pred tim....
ja sa schladim ked prestanes pisat somariny k veciam ktorym nerozumies... ja sa nepokusam radit k veciam ktorym absolutne nerozumiem (tj fully a drahsie veci s ktorymi som sa nestretol) ale s rst ckami sa stretavam dost casto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vidlu predas bud tak, ze ju das pod cenu (ktoru nema
radšaj to RST hoď rovno do koša ak ho nechceš aspon na tento skôs nebude padať prach
a za 8 kileciek
nehovorim ze su najhorsie ja len pisem ako ju ma predat sak o com tu je tato tema
a nejaku zoomku za 500 (viem, to bolo velke stastie...)
takze tu novu kludne za liter predas
ja sa schladim ked prestanes pisat somariny k veciam ktorym nerozumies... ja sa nepokusam radit k veciam ktorym absolutne nerozumiem (tj fully a drahsie veci s ktorymi som sa nestretol) ale s rst ckami sa stretavam dost casto...