dakujem... aky je v tom vlastne rozdiel ? dlzka atd na co to posobi ?
rozmyslam nad tymito prehadzovackami:
SLX RD-M622-SGS Shadow
SLX RD-M662-GS Shadow
ak mate skusenosti dajte vediet...
dakujem
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
Asi si myslel 53, lebo HG-50 je kazeta, 53 mám aj ja.
a ešte. XTR prehadzovačka za 20eur...prosím vysvetlenie. prečo ju predávaš a prečo za tak málo...
alebo dobry muzik a rozunmou cenou za jazdene
a rozklikneš Rear Derailleurs, zistíš, že dodávané options sú GS (stredné) a SGS (dlhé), SS (krátke) tam teda ani náhodou nevidím - BTW túžba po short cage v XC sa dá riešiť cestnou prehadzovačkou a má to aj tú výhodu, že vďaka silnejším pružinám je odolnejšia voči sajrajtu.
K prehadzovačke XTR len toľko, že je jazdená a má inverzný chod.a po tretie nemá napínaciu skrutku na tele prehadzovačky na dotiahnutie lanka ako je to u nižších rad. Takže tak. Isto som nechcel radiť, aby na XC biku mal prehadzovačku ULTEGRA. TO ako by si sedemdesiatka vzala minisukňu.
Inak radenie na strednom prevodníku a 32 na kazete je humus.Max. tak 24.
uz som si teda objednal tu SLX RD-M662-GS Shadow... maju na stranke ze je to kratke ramienko ale to je asi omyl ak GS je stredne... + kupil som si tu patku (GT PATKA v Kaktuse 20 eciek
pozeral som aj ten SRAM a recenzie na neho... taky kvalitnejsi by ma vysiel drahsie ako toto SLXko... mam od SLX Holowtech kluky a som maximalne spokojny... tak dufam ze nedostane vakla
Indurain dik ale uz som ju objednal...
ber GS kludne aj na 34 kazetku
vyhoda je vyssie retaz od terenu. neprasi sa na nu tolko
http://techdocs.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/EV/bikecomponents/RD/EV-RD-M662-2814_v1_m56577569830646684.pdf
je
GS - Long Cage
SGS - Super Long Cage