caute, mam komplet novu pilu, novu kazetu a novu retaz, a ked poriadne zaberiem (hore kopcom ) tak preskoci na kazete...
ako normalne nic len ked poriadne zaberiem
Mas retaz na spravny pocet ozubeni na kazete? Skus pripadne kuknut ci ti ta retaz skace na jednom ozubeni alebo sa snazi dostat na ine. Ak na ine tak potom nastavit prehadzku..
je presne taka aka ma byt, len mal som trojprevodnik a teraz som si to prerobil na pilu teda mam tam len to stredne 32zubove, to by snad vadit nemalo nie ?
veď práve.. pod záťažou aj malá nepresnosť prehadzovačky môže spôsobovať preskakovanie, kdež to na voľnobehu to všetko môže šľapať perfektne...
takže možnosti sú tri:
1.zle nastavená/ krivá prehadzovačka (poprípade pätka)
2.jeden krivý článok reťaze 3. nepohyblivý článok reťaze (ako písal root)
kedže ti to skáče na všetkých pastorkoch, tak ohnutú kazetu som nespomenul
keď nasadíš reťaz na 3v predu 1 v zadu ale s vynechaním prehadzovačky tak by si mal mať naviac 4až6 článkov
a potom po nahodení reťaze cez prehadzovačku uvidíš či treba ešte skrátiť
Nový řetěz protáhneme přehazovačkou a nasadíme na velký převodník a nejmenší pastorek. Optimální délka je ta, když osa vedená šrouby kladek přehazovačky svírá se zemí pravý úhel.
Toto je presná a správna odpoveď. A je jedno či máš na kazete 8 alebo 9 pastorkov (koliesok).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ziadna, alebo riadna, tie clanky ktore sa mali spojit ani nenajdes, vsetky sa hybu perfektne
precital si si vsetko ?
takže možnosti sú tri:
1.zle nastavená/ krivá prehadzovačka (poprípade pätka)
2.jeden krivý článok reťaze 3. nepohyblivý článok reťaze (ako písal root)
kedže ti to skáče na všetkých pastorkoch, tak ohnutú kazetu som nespomenul
kolko clankov ma byt na 8 kolo kazetu ?
a potom po nahodení reťaze cez prehadzovačku uvidíš či treba ešte skrátiť
To vidis na salteri, ked das v predu na pile na 3 a vzadu na 1 tak ramienko by ti malo mierne ist do predu.
Toto je presná a správna odpoveď. A je jedno či máš na kazete 8 alebo 9 pastorkov (koliesok).
... a je to citát odtiaľ: http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/demontaz-montaz-retezu
Odporúčam prečítať to celé.