a zadna piska pri brzdeni uplne brutalne doslova vrzga ak si predstavite brzdy v-break o rafik co pri kotucovych je blbost nee , ? ak vie niekto ako mi moze pomoct napiste pls alebo aj vysveltim este raz lebo uz fakt mi z toho pekne ruti hlava
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
daj si nastaviť vzdialenoť platničiek od kotúča, pozri či kotúč nieje zvlnený, ked ho chatá o platničky...
zajdi do servisu to bude najlepšie
ja mám tiež tieto brzdy a origo kotúče sú ... neviem či mäkké alebo čo - stačí niekde neopatrne dotknuť kotúčom a hned ho šúcha - najdem to miesto, rukou natiahnem a je pokoj
k prednej vyskusam potom napsiem ... a k zadnej no vrzdal mi cely ram dal som tam treti srob tak ted uz len vrzgaju
a aj mi to piskalo nasteloval som nepisaklo ak som slapal dlhskie tak zacalo piskat nepravidelne ... a kedze je novy su trocha zvlnene to ano
na zadnom adapteri alebo uchiteny je jedna mala diera je tma zavit takze ja osm pouzil dva od virobcu plus jeden svoj ... a aby to bolo jasne ja mma starsi ram cize adapter som musle kupovat cize mma ram + adapter a adapter s celym mechanizmom ....
na prednej mam iba vidlu a uchitenie s mechanizmom
riešenie: výmena platničiek za Fastsop (a2z) alebo Koolstop (BBB) > riešiť ro môžeš kľudne aj časom alebo si zvykni na ten zvuk a vymeníš keď zoderieš pôvodné
riešenie: výmena platničiek za Fastsop (a2z) alebo Koolstop (BBB) > riešiť ro môžeš kľudne aj časom alebo si zvykni na ten zvuk a vymeníš keď zoderieš pôvodné
lebo ono mi to nepiskalo ani nic proste aspon pri zabehu to zacalo casom co mi je dost divne zadnu mma cca 1 tyzden nahodneu a prednu asi 1 mesiac ckakal som na adapter na zadnu vse bolo ok a ted mi z toho pekne rajbe ale vidim ze vies o com psies zajtra poskusam este nejake veci a ak nepomoze tak asi to bduem musiet prezit
a moze ten zvuk vydavat aj vtedy ked je kotuc mokry laebo ma na sebe este napr tech benzin a pod ?
Ak chces, aby ti to brzdilo, daj od kotucov technicak co najdalej a viac taketo pokusy neskusaj.
...sintrované... (sintered)
zapamätám si ale zmysel sa nemení ...
...jožo, kde si objavil český návod..? ..je tam toho viac...?...