...Zaujímalo by ma, či je možné ju dokúpiť zvlášť, abo je treba nový komplet.
...pravdupovediac, najradsej by som to vyreklamoval, bol by to už druhý chýbajúci komponent, ale tentokrát je bike total rozobraný, takže to asi neuznajú.
... na obr. je moje hlavové (bez misiek), ibaže spomínaná objímka dole je súčasťou hornej zostavy hlavového.
posledný komentár: 15. 6. 2024 o 15:48
...Opakujem, že bola by to už druhá reklámacia, pri prvej chýbal komponent na prehazke (obr). Ale to bude asi tiež hovadina...
...Bike mám od marca a dokopy som na ňom najazdil 20 km.
Napisem ti to inak, to prve som zmazal...... Mylis sa, mas to tam spravne, tu dolnu "objimku" musis nalisovat na krk vidlice... az po korunku....
k prehadzke: ako to myslis, ze ti chyba ten pliesok? ten je sucastou prehadzky. ak by tam nebol, tak by ti v prehadzke nedrzal ani ten horny cap... aku mas prehadzku?
to martin: SRAM SX5, je to na obrazku, červenou šípkou... doraz pre skrutku.
Tak to je blbost, ak ti hlavove doteraz normlane fungovalo...
to som pochopil... ide o to, ze ten doraz je na prehadzke uchyteny na tom hornom cape pruznym kruzkom. ak tam ten doraz nie je, tak ten cap tam jednoducho bud nedrzi, pretoze chyba aj ten poistny kruzok, alebo ma volu asi 2 mm (na hrubku toho plechu)... preto sa mi to nezda...
...ešte ak by ste mi vedeli odpovedať na moju pôvodnú otázku : je možné, že dostanem ten chýbajúci komponent hlavového aj samostatne?
uups... to som si nevsimol... tak potom sa ospravedlnujem za offtopic...