Po odjazdeni cca 400 km (1 mesiac) mi na novom biku zacal obcas pukat stred ( SHIMANO LP-28 ). Zisil som, ze mam prasknutu volnu misku (aspon myslim, ze sa to tak vola - pozri fotku). Zaujimalo by ma, ci to praskanie moze byt sposobene touto prasklinou. Mimochodom, je normalne, aby som mal problem so stredom po tak kratkom case ?
Chcem to reklamovat, ale bojim sa, ze ta reklamacka bude dlho trvat. Je nebezpecne s tym jazdit ?
no neviem ci vycistenim nieco vyriesis..mam kluky alivio hlinikove misky a aj tak chodim ako indian pukajuci stred...bolo to ciste nepukalo to dva tyzdne a zase to puka....staci male zrnko piesku a puka ...s tym sa musis zmierit ak nekupis nejake HONE alebo nieco kde je os integrovana do kluky
MNe pukal ram a myslel som, ze je to stred. Vadu ramu odstranili (trenie trubok-neries). Ale poradim ti: supni tam Deore LX sajba - ma integrovany stred: budes citit rozdiel.
Ešte k tej miske-keď ju vyberieš zistíš že tá prasklinka je len zvonku-dlhá cca 2-3 mm.Ďalej to nepokračuje a celá miska má asi tak 2 cm.Takže prežije aj stredové zloženie.A pingpongisti zo Shimana tiež nie sú blbí-plast tam dávajú preto že tú misku z rámu vyberieš v pohode aj o 5 rokov,ale ak si dáš hliníkovú,tak sa Ti môže stať že po roku jazdenia čo i len v slabom blate už tú misku z rámu nedostaneš.Hliník zoxiduje a miska sa s rámom doslova zrastie-potom ide von len zo závitom-preto v tomto prípade treba použiť špec.vazelínu(tzv.zlatú)Ak Ti môžem poradiť-nechaj ju tam.
Niečo sa tu deje v piatok som sa snažil poradiť čo z pukajúcim stredom , po obede vybehnem na hrádzu pre pravidelnú dávku km. a puká mi stred . Na spiatočnej cste ma ešte pre istotu drapne taký lejak že začnú pukať aj nervy. Paranoja to as nebude
Ta akoze neska som bol na biku a zrazu slapem a tiez puka v strede...kua..je to hnusne. Kamosovi to tiez puka ale len pri drsnejsom slapani ale puka poriadne. On si to rozmontruje a precisti, lenze jemu cesta do stredu vecie cez inbusove sruby a mne neviem cez co ale cez to asi nie..skor cez tie matice co su hboko, neviem kuknem sa. Prave aj kupim nove pedale, prestriekam kluky, lebo su odrete a nastavim pekne prehadzovacku + kupim novu retaz....lacne a rychle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieco hovoris.
Co mas stale s tym? Je to v kazdej druhej teme a stale mi unika zmysel
Som práve dosiel na biku zo servisu kde bol na vymene stredu kvôli praskaniu. A hádaj čo