zdar chalani,
mna by este zaujimalo, ci by som mohol dat 203mm kotuc na ROCK SHOX REBA RACE... nikde som nenasiel odporucanie na max. velkost kotuca, aj ked si myslim ze by malo byt max. 180mm, ale tak ci je moc sanca dod**at vidlu s tym pri takej normalnej XC jazde. VDAKA
... brzdy HAYES NINE
naco chces na chrt vidlu davat 203 kotuc? myslim ze 180 je na xc optimum
slajfo Reba to urcite vydrzi. Skor by som sa bal dat to na SID. Ja by som si to na rebu dal. Dobre to vyzera, dobre to brzdi. Cim lepsie brzdy, tym sa ti bude lepsie jazdit, zvlast ked budes tie brzdy potrebovat.
chces tym povedat, ze ked je reba urcena na XC, tak ten kotuc naplno vyuzije?
pokial viem, tak 203 je skor na AM/DH/EN
ta 180tka by sa este dala nejako zozrat, ale chapem, ze niekto to bere ako image - cim vacsi kotuc, tym vacsi frajer (srac)
a hadaj preco? no uplne len pre image.. inak nevidim iny dovod... a viem.. aby som si znicil vidlicu.. inak to je blbost nedavajte si 203 nikto (jedine pre image to je dovolene).
ja nemusim hadat preco. myslim, ze kazdy zdravo uvazujuci clovek, co si kupi na bike Rebu, asi vie preco si ju kupi. a pochybujem, ze ten clovek by tam drbol 203 kotuce
ved dobre, ale obcas ked si chcem dat raz za cas nejaky ten zjazd, tak sa mam na tom zabit?(teraz nejde o to ci mam mechaniky alebo hydry, ale o prehriatie kotuca)
EDIT: a potom co si pisal tu kombinaciu(XC vidla a 203ka) je podla teba na lietacie biky....
MuF kasli na to. Ja uz som rezignoval. A asi rezignujem vsade. Clovek chce pomoct, poradit, ale dostane len zdrba. Ty vies, ze si kazdy problem vyriesis sam. Ja tiez a netreba nam k tomu rady 'odbornikov'. To neplati len pre tuto temu, myslim to vseobecne.
to all:
no mne islo len o to, ci to ta vidla vydrzi. Viem ze to nieje bezne pre XC, ale brzdnej sily niekedy nieje dost. Druha vec je prehrievanie, velka "derava" 203 by sa niekedy zisla... a zadalsie, je to aj pre IMAGE.. myslite si co chcete, mne sa to paci
slajfo Reba to urcite vydrzi. Skor by som sa bal dat to na SID. Ja by som si to na rebu dal. Dobre to vyzera, dobre to brzdi. Cim lepsie brzdy, tym sa ti bude lepsie jazdit, zvlast ked budes tie brzdy potrebovat.
Lebo SID je zavodna vidla. Je lahka, ale nevydrzi tolko ako lacnejsie, tazsie vidlice. Po podstatne kratsom case chyti loker na V brzdach, nehovoriac o kotucoch a ten 203 kotuc ju uz fakt zabije
Viem ze to nieje bezne pre XC, ale brzdnej sily niekedy nieje dost. Druha vec je prehrievanie, velka "derava" 203 by sa niekedy zisla... a zadalsie, je to aj pre IMAGE.. myslite si co chcete, mne sa to paci
dobre to vyzera, brzda sa menej prehrieva, lepsie to brzdi (to je myslim zaklad) tak nechapem vyroky ako
cim vacsi kotuc, tym vacsi frajer (srac)
jak som pisal dajte si aj 140ky, daju sa pozhanat alebo si custom vyrobte aj 100mm kotuce a specialne adaptery na to... ale verte ze tych 38.4g usetrenych na jednom kotuci vas horekopcom nepotiahne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si precitaj celu tuto temu a uvidis ze sa pytal ci mu tu 203 potiahne vidla DURO 07.
mna by este zaujimalo, ci by som mohol dat 203mm kotuc na ROCK SHOX REBA RACE... nikde som nenasiel odporucanie na max. velkost kotuca, aj ked si myslim ze by malo byt max. 180mm, ale tak ci je moc sanca dod**at vidlu s tym pri takej normalnej XC jazde. VDAKA
... brzdy HAYES NINE
naco chces na chrt vidlu davat 203 kotuc? myslim ze 180 je na xc optimum
ta 180tka by sa este dala nejako zozrat, ale chapem, ze niekto to bere ako image - cim vacsi kotuc, tym vacsi frajer (srac)
jazdis 160ky vsak...
jazdis 160ky vsak...
a ty 203ky
a hadaj preco? no uplne len pre image.. inak nevidim iny dovod... a viem.. aby som si znicil vidlicu.. inak to je blbost nedavajte si 203 nikto (jedine pre image to je dovolene).
edit myslim, ze na to narazal aj rasto
nic, jazdi tak aj dalej a neries. vela stastnych km
PS: ano, zatial mam 160tky mechaniky, ale dopredu chcem najviac davat 180tku...
ja by som dal max 140 lebo to neviem naco ti je 180ka na xc
ved 180 to sa dava len na tie skakacie bycikle
EDIT: a potom co si pisal tu kombinaciu(XC vidla a 203ka) je podla teba na lietacie biky....
no mne islo len o to, ci to ta vidla vydrzi. Viem ze to nieje bezne pre XC, ale brzdnej sily niekedy nieje dost. Druha vec je prehrievanie, velka "derava" 203 by sa niekedy zisla... a zadalsie, je to aj pre IMAGE.. myslite si co chcete, mne sa to paci
dik... moj clovek
PS: preco na SIDa nie?
Lebo SID je zavodna vidla. Je lahka, ale nevydrzi tolko ako lacnejsie, tazsie vidlice. Po podstatne kratsom case chyti loker na V brzdach, nehovoriac o kotucoch a ten 203 kotuc ju uz fakt zabije
dobre to vyzera, brzda sa menej prehrieva, lepsie to brzdi (to je myslim zaklad) tak nechapem vyroky ako
cim vacsi kotuc, tym vacsi frajer (srac)
jak som pisal dajte si aj 140ky, daju sa pozhanat alebo si custom vyrobte aj 100mm kotuce a specialne adaptery na to... ale verte ze tych 38.4g usetrenych na jednom kotuci vas horekopcom nepotiahne