Kupil som si (z eBay) tlmic Fox Float RP3. Na povodnom biku som mal tlmic, ktory mal tie klzne "nasadce" (reducers) s priemerom 12mm (E*****n) ale Fox ma 12.7mm. Daju sa niekde lacno zohnat? Nepodarilo sa mi to vygooglit, okrem TF Tuned specialnych ktore stoja 13 libier za kus.
Dlzku maju zhruba 30mm a 22mm. Vnutorny priemer 8mm.
Tu este nejake foto aby bolo jasne, co tym myslim (nevie ako sa to po slovensky vola): copyrightwww.cambriabike.com www.cambriabike.com
Potrebujem trosku objasnit .
12.7mm nie je standard pre Fox? Tie puzdra co v Slovkolexe ponukaju pre Fox nesadnu do RP3?
Puzdro mi zatial netreba menit, ale do buducnosti ma to zaujima.
Ja nehovorim o celovych pudzrach ale o klznych puzdrach (plastove alebo mosadzne s asi teflonovou vrstvou). Z nerezu si treba nechat vyrobit reducery, ale ine, ako mas tie na obrazku. Hladaj, pred nedavnom sa tu u tom vela pisalo a boli tam aj fajn obrazky.
Este o tom nevies, ale puzro je prve, co potrebujes menit.
je to Fox standard, ale nie europsky. Zozenies bez problemov v metrickych-europskych rozmeroch.
So zamorskymi-palcovymi je problem. Da sa, su na objednavku (mne to trvalo 1 mesiac), drahe (ale menej ako pyta Slovkolex: cca. 90 vs. 150 Sk)....toz tak
Edit: klzne puzdra/loziska su kompozit ocel/med/teflon niekedy este aj olovovena medzivrstva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo šikovný sústružník
a dĺžku potrebuješ vedieť presne a nie len zhruba...
Ocelove by som tam nedaval, uz sme to tu riesili.
12.7mm nie je standard pre Fox? Tie puzdra co v Slovkolexe ponukaju pre Fox nesadnu do RP3?
Puzdro mi zatial netreba menit, ale do buducnosti ma to zaujima.
Este o tom nevies, ale puzro je prve, co potrebujes menit.
So zamorskymi-palcovymi je problem. Da sa, su na objednavku (mne to trvalo 1 mesiac), drahe (ale menej ako pyta Slovkolex: cca. 90 vs. 150 Sk)....toz tak
Edit: klzne puzdra/loziska su kompozit ocel/med/teflon niekedy este aj olovovena medzivrstva
komponenty/vydrz-klznych-puzdier-reducerov-fox-t21787.html
a toto si nechaj vyrobit. Rozmery nech mera sustruznik podla starych komponentov.
http://tftuned.com/info/mount_kits_bushings.aspx