Chcel by som Vás poprosiť aby ste mi pomohli ohľade ráfikových bŕzd ako je táto : http://www.bikemania.sk/sport/brzdy/rafikove/hs-11.html?page_id=1129 alebo aj iné lebo mám vidlicu iba na čeľustové brzdy na disky nie a aj som sa tu dočítal že disky nie sú až tak super podla toho ako jazdím no tak a ma niekto s takýmito brzdami skúsenosti?
S pozdravom Nomad
P.S. alias Michal Husár
posledný komentár: 8. 3. 2011 o 22:13
posledný komentár: 27. 10. 2010 o 23:17
Ako píše bobo- buď poriadne véčka, alebo kotúče.
no ale teda nebudu na "howno"?
hm a co je ten trial?
vdaka za odpoved mne nevzdelanému....
nič už som si to vyklikal k tomu trialu sa vyjadrovať nemusíte...
Suhlasím s tým čo napisal dizi.nomad ak ti nevadí vyššia váha a drahšie gumičky v porovnaní s V-brake a túžiš po tých brzdách neurobiš zle.Ináč kvalitne V-Brake ti si budu stačiť.
danke schon...
cena tých gumičiek počítaj tak 5-10 €
pokiaľ budeš chodiť 8km mesto a späť tak ti vydržia podla mňa tak 2 sezóny (neviem koľko tam máš po ceste kopcov)
ale aj keby som mal tak chcem iba vediet či su takto brzdy dobré lebo nie su velmi na slovensku rožšírené...(aspoň myslim) aspoň na e-shopoch som nasiel iba tuto hm tu to nepatrí ale ak by mal niekto nejakú na predaj.......
Nie
Napriek neprítomnosti osobnej skúsenosti si ale naozaj myslím, že sa to moc nevozí a že to má nevýhody oboch...
Možno keď ich niekedy vyskúšam, tak zmením názor a stanú sa mojim snom. Nesplneným. Rám aj vidlu mám bez návarkov na véčka.
Napriek neprítomnosti osobnej skúsenosti si ale naozaj myslím, že sa to moc nevozí a že to má nevýhody oboch...
Možno keď ich niekedy vyskúšam, tak zmením názor a stanú sa mojim snom. Nesplneným. Rám aj vidlu mám bez návarkov na véčka.
ja som na tom naopak....
a ozaj brat je teraz v škótsku dalo by sa tam niečo také kúpiť? môže biť aj iná značka..